Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.Mayıs.2016   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Squad Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yeni Başbakan Berat Albayrak mı Olacak ?





Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevi bırakmasına bazı kesimler tarafından kesin gözle bakılıyor. Yerine gelecek isimler konusunda dedikodular ayyuka çıktı. Peki o isimlerden birisi olan Enerji Bakanı Sn. Berat Albayrak Kimdir?

Türkiye Siyasi çalkantılı dönemlerinden birine girecek gibi duruyor. Son zamanlarda Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Sn. Ahmet Davutoğlu arasında soğuk rüzgarlar estiği dedikoduları ayyuka çıkmışken süpriz bir internet sitesi ortalığı daha da karıştırdı. Pelikan Bildirisi adı altında açılan internet sitesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun , Cumhurbaşkanı'yla bir çok konuda anlaşamadığı ve söz konusu anlaşmazlıklar nedeniyle Cumhurbaşkanı'nın etkinliğini azaltmaya çalıştığı iddia ediliyor. Hal böyle olunca ortalığın sakinleşmesi biraz zor görünüyordu.

Ahmet Davutoğlu İstifa Ederse Kim Başbakan Olur?

Son MYK toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu il ve ilçe başkanı atama yetkilerini MYK'ya devretti ve daha sonra yapılan ilk TBMM grup toplantısı başbakanın en kısa konuşmasına sahne olan TBMM grup konuşması olmuştu. Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin İstifa mı edeceksiniz? sorusuna henüz karar vermedim cevabını verdiği iddia edilen Ahmet Davutoğlu'nun istifası gündemde.


Berat Albayrak Kimdir?


Yerine geçecek isimler hakkında dedikodularda şimdiden ortaya atılmış durumda. Enerji ve Tabii Kayanaklar Bakanı Sn. Berat Albayrak bu isimlerden birisi. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı'nın damadı olan Berat Albayrak 1978 İstanbul doğumludur. 2015 yılında 25. ve 26. dönem milletvekili olarak seçilen Albayrak, Yükseköğretimini İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünde Tamamladı. A.B.D New York eyaletinde bulunan Pace Üniversitesi'nde finans üzerine yüksek lisans yapan Berat Albayrak, 1999 yılında profesyonel olarak iş hayatına atıldı. 2007 yılında Çalık Holding'e genel müdür olarak atandı. Sabah gazetesinde köşe yazarlığı da yapmış olan Berat Albayrak 3 çocuk babasıdır.
  Alıntı ile Cevapla