Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-26, 15:34   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yargıtay Genel Sekreterliğine Aydın Şimşek atandı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yargıtay Genel Sekreteri Mehmet Fatih Belviranlı'nın görev süresinin dolmasının ardından, boşalan makama yeni görevlendirme yapıldı.

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez tarafından Yargıtay Genel Sekreterliğine 8. Hukuk Dairesi Üyesi Aydın Şimşek atandı.

Selçuksports'un sahibi köyünde mi yakalandı? Operasyonun perde arkasıŞİMŞEK'İN ÖZ GEÇMİŞİ

Aydın Şimşek, 1977'de Trabzon'da doğdu, 1999'da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Trabzon hakim adayı olarak 2000'de göreve başlayan Şimşek, sırasıyla Çanakkale Ayvacık, Giresun Eynesil, Iğdır, Ordu ve Erzurum hakimliği görevlerinde bulundu.

Daha sonra Adalet Bakanlığı İç Denetim Birimi Başkanlığında iç denetçi, Anayasa Mahkemesinde raportörlük görevlerinde bulunan Şimşek, 2021'de Yargıtay üyeliğine seçilmişti.

Gülcan Yazıcı cinayeti aydınlatıldı! Bakan Gürlek, 20 yıllık faili meçhul dosyasıyla ilgili detayları paylaştı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla