Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-26, 16:24   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bayram dönüşü yoğunluğu başladı! Trafik, yer yer durma noktasına geldi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların geri dönüş yolculukları başladı. Tatilin son gününe kalmadan erkenden dönüşe geçen vatandaşlar, D-100 kara yolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunun İstanbul yönünde yoğunluk oluşturdu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Trafik, yer yer durma noktasına geldi. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönünde de akıcı trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Bayramda sahillere akın! Bodrum ve Antalya’da adım atacak yer kalmadı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tüm güzergahlarda, yoğunluğun bu gece ve hafta sonu boyunca artması bekleniyor. Jandarma ve Karayolları ekipleri ise güzergah üzerinde önlemlerini artırdı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla