Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-26, 11:21   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Oyuncak oynar gibi iş makinesi kullanıyor! Daha 6 yaşında ama dev makinelerin başında


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İznik ilçesinde geri dönüşüm şirketi sahibi Serdal Dikçal, 6 yaşındaki oğlu Hasan Efe Dikçal'a ekskavatör, forklift gibi iş makinelerini kullanmasını öğretti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

FORKLİFT VE EKSKAVATÖRÜ OYUNCAK GİBİ KULLANIYOR

Oyuncağı ile oynar gibi dev iş makinesini kullanan Hasan Efe Dikçal hurda ve kağıt depolama işlerinde iş makinesi kullanıyor. Gayet sakin bir şekilde iş makinelerini kullanan 6 yaşındaki çocuğun rahatlığı ise dikkatlerden kaçmadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tıpkı bilgisayar başında joystick (oyun kumandası) ile oynar gibi iş makinesini kumanda ederek kullanan Hasan Efe, "Bu işi çok seviyorum, sabah erkenden uyanıp babamla işe gitmek için sabırsızlanıyorum. Büyüdüğümde vinç operatörü olmak istiyorum" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geri dönüşüm firmasının sahibi baba Serdal Dikçal ise 2 oğluna da iş makinelerini kullandırdığını, şimdiden eğitim verdiğini ifade etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mutlak butlan kararı sonrası CHP Genel Merkezi'nde tahliye gerginliği! Kapılar kilitlendi
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla