Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 - 09 - 2015, 09:01   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Alya Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Google AdWords Nedir?


Google AdWords Nedir?


Google adwords, google'ın çevrimiçi reklamcılık programıdır. Google Adwords, bütçenize göre hedefleyebileceğiniz ve tıklanma başı maliyet (CPC) reklam satın almanızın en kaliteli ve basit yoludur.

Google AdWords ile fırmanızı tanıtmak, ürünlerinizin veya hizmetlerinizin satın alınmasını arttırmak, web site trafiğinizi yoğunlaştırmak için kullanabileceğiniz bir sistemdir.

Google Adwords hesaplarınızı online olarak yönetebilirsiniz. Bu nedenle reklam metinlerinizi her zaman kontrol edebilir bütçenize göre reklam kampanyalarınızı ve metinlerinizi değiştirebilirsiniz.

Google Adwords te bütçe üst sınırı yoktur. Yani istediğiniz kadar üst sınır bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Kendi bütçenizi ayarlayarak bunu kontrol edebilir, reklamlarınızın nerede görüntüleneceğini ayarlayabilirsiniz.

Google Adwords Yararları

Google Adwords diğer reklamcılık türlerinden ayıran birden fazla önemli noktalar vardır. Google Adwords ile, kullanıcıların reklamlarına, internette'te yapılan aramalar sonucunda çok daha rahat ulaşırsınız.

Google Adwords ile sunduğunuz ürün ve hizmetleri arayan kullanıcılara direk olarak oluşturduğunuz reklam kelimelerinde gösterir. Örneğin bir çikolata reklamı yapacaksınız, çikolata yazan kişilere direk ulaşırsınız. Böylelikle aranma kriterinizi siz belirlersiniz.

Reklamlarınızın hangi web sitelerinde yada hangi coğrafi alanlarda görünebileceğini seçebilirsiniz. Örneğin AdWords, ABD'deki İnternet kullanıcılarının %80'ine erişmektedir. Bu oldukça büyük bir kitledir.

Örnek verecek olursak, Trabzon'da bir ekmek fırınınız var. Bu ekmek fırınının İstanbul'daki kişilerde gözükmesinin bir anlamı yoktur. O bakımdan reklamlarınızı sadece Trabzon'da gösterebilirsiniz. Hatta ilçeyi, abartmıyorum mahalleyi bile seçebilirsiniz...

İşte Google Adwords bu kadar gelişmiş bir reklamcılık projesidir.

Gelişmiş Adwords Raporlamaları

Google Adwords ün gelişmiş reklam raporlama sistemi sayesinde istatistik raporları çok detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

Adwords e verdiğiniz reklamlarınız kaç yeni müşteriye ulaşmış, bu müşteriler nereden tıklıyor gibi ayrıntılı detaylara ulaşabilirsiniz.

Eğer sizde firmanızın tanıtımını yapmak veya müşteri potansiyelinizi arttırmak istiyorsanız Adwords ü tercih etmenizi öneririm.

Google Adwords ü kullanamaya istediğiniz anda başalayabilirsiniz. Google Adwords için herhangi bir ön koşul yoktur.
  Alıntı ile Cevapla