Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.Eylül.2015   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Alya Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Pereira'dan Volkan'a: Böyle Oyna Forma Senin


Pereira'dan Volkan'a: Böyle Oyna Forma Senin


Fenerbahçe Teknik Direktörü, Kasımpaşa maçında son dakikalarda oyuna soktuğu ve performansından memnun kaldığı Volkan Şen'e "Böyle oyna forma senindir." dedi.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, performanslarından memnun kalmadığı Robin van Persie ve Nani'yi aynı anda kulübeye çekerek net bir mesaj verdiği Kasımpaşa maçında Volkan Şen'e hayran kaldı. 88'de oyuna aldığı yetenekli futbolcunun gerek kulübedeki gerekse sahadaki hal ve tavırlarından çok memnun olduğunu belirten Portekizli, bu durumu öğrencisine de bizzat iletti.

"BÖYLE OYNA FORMA SENİNDİR"

Vatan'da yer alan habere göre; Mücadelenin ardından yaklaşık 5 dakika boyunca Volkan'a özel bir görüşme gerçekleştiren Pereira, "Isınırken ve yedek kulübesindeki vücut dilin beni fazlasıyla mutlu etti. Sadece 5-6 dakika süre aldın ama takım arkadaşlarına verdiğin enerji beni şaşırttı. Çünkü bir teknik adam olarak futbolcuda bu tip özelliklere çok dikkat ederim. Sen formayı ne kadar çok arzuladığını, kendine tanınan fırsatın nasıl değerlendirilmesi gerektiğini en iyi şekilde gösterdin. Böyle oynamaya, bu motivasyona devam et forma senindir" sözleriyle oyuncusunu onare etti.

"BU FORMA BENİM HAYALİMDİ"

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu
Hocasının bu övgü dolu sözleri karşısında gözleri parlayan Volkan da "Bu forma benim hayalimdi. Bundan sonraki süreçte oynarım ya da oynayamam buna siz karar verirsiniz. Ancak ben her zaman elimden geleni yapacağım. Size söz veriyorum" diyerek teşekkür etti.

TEK FORVETE DÖNÜŞ

Vitor Pereira, oyundaki akışkanlığı kaybettirdiği gerekçesiyle Van Persie&Fernandao ikilisinden birini yedek kulübesinde oturtmayı planlıyor. Hem yedekte golcüsü olmaması hem de golcülerden birinin kanada yönelerek etkisini kaybetmesi nedeniyle böyle bir plan üzerinde çalışan Pereira'nın, Volkan Şen'i takıma monte etmeyi düşündüğü belirtildi.
  Alıntı ile Cevapla