Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-25, 14:30   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. Aile ve Kültür Sanat Sempozyumu kapanış oturumu münasebetiyle sizlerle bir arada olmaktan, sizleri Cumhurbaşkanlığı Külliye’mizde misafir etmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Milletin evine, bu gazi mekâna hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizlerin vasıtasıyla 81 ilimizdeki vatandaşlarımızın yanı sıra, varlıklarıyla gönül, kültür ve diaspora coğrafyamızı çiçeklendiren tüm kardeşlerimize buradan muhabbetlerimi iletiyorum.

İlginizi ÇekebilirBu önemli sempozyumu tertip eden Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulumuza ve Aile Bakanlığımıza bir kez daha, sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızı ve ekibini; aynı şekilde Kurul Başkan Vekilimizi ve mesai arkadaşlarını, Danışma Kurulu üyelerini, koordinatörlerimizi ve tüm konuşmacılarımızı yürekten kutluyorum.

Şunu öncelikle ifade etmek istiyorum: Hem Kültür ve Sanat Kurulumuz hem de Aile Bakanlığımız kendi alanlarında son derece verimli, başarılı ve ufuk açıcı işlere imza atıyor. Dün başlayan ve bugün sizlerle birlikte kapanış merasimini icra ettiğimiz Aile ve Kültür Sanat Sempozyumu da işte bu çalışmalardan biridir.

Düzenlenen altı oturumda akademisyenlerimiz, bağımsız araştırmacılarımız, uzmanlarımız ve daha pek çok katılımcı bildirilerini tebliğ etti. Dijital kültürden sanata ve medyaya, aile içi iletişimden nüfus politikalarına, kentleşmeden aile sağlığına kadar geniş bir renk paletinde birçok konu burada enine boyuna tartışıldı.

Her şeyden önce, bu tartışmaların aile kurumumuz ve gençlerimiz başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Bununla birlikte, şu hususu da ifade etmekte fayda olduğuna inanıyorum: Akademik toplantılarda yapılan tespit ve teşhisler elbette ki önemlidir. Teorik ve kuramsal çerçevenin iyi çizilmesi, tartışmaların sağlam bir zemine oturması kuşkusuz çok mühimdir.

Fakat hepsinden önemlisi, tüm bunlardan hareketle somut ve uygulanabilir neticeler, sadra şifa çözümler elde etmektir. Sempozyum kapsamında yapılan değerlendirmelerin yeni ve yenilikçi uygulama örnekleri bakımından emsal teşkil etmesini diliyorum. Aynı şekilde, tebliğleriyle, eleştirileriyle, bilgi birikimi ve saha tecrübeleriyle sempozyuma katkı veren herkese şükranlarımı sunuyorum.

Böcek ailesini otele kilitleyen çalışandan 'pes' dedirten ifade: 'Kebapçıya gittim'Sapanca Gölü'nde neler oluyor? Panik yaratan hareketliliğe açıklama geldi

Kaynak ; Milliyet