Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-25, 12:30   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Dersini bitirdi, eve giderken yere yığıldı! Gaziantep’te öğretmenin ani ölümü yürekleri dağladı


Gaziantep'te üniversite hazırlık öğrencilerine ders verdikten sonra kurstan ayrılan Türkçe öğretmeni Süleyman Sevinç (39), kalp krizi geçirdi. Tedaviye alınan Sevinç, kurtarılamadı.

DERS ÇIKIŞI KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN ÖLDÜ

Olay, dün akşam saatlerinde İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursu'nda (GASMEK) Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Süleyman Sevinç, üniversite hazırlık öğrencilerine verdiği dersi bitince eve gitmek için kurumdan çıktığı sırada kalp krizi geçirip yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Sevinç, sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Süleyman Sevinç, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Son dakika... Kastamonu'daki gizemli ölümde son perde! Cinayet dedektifi: Bana göre anne final yaptı
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla