Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-25, 11:05   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bursa'da korkunç olay: Isınmak isterken alevler içinde kaldı! Pantolonu tutuştu


Bursa'nın İnegöl ilçesinde otluk alanda ısınmak için ateş yakıp içki içtikten sonra uyuyan Tarık B. (37), alevlerin pantolonuna sıçramasıyla ağır yaralandı. Tarık B.'nin bacaklarında 2'nci derece yanık oluştu.

ISINMAK İÇİN YAKTIĞI ATEŞ KIYAFETLERİNİ TUTUŞTURDU

Olay, saat 07.00 sıralarında Ahmet Türkel Çevre Yolu kenarındaki otluk alanda meydana geldi. Tarık B., bir arkadaşıyla ateş yakıp içki içti. Bir süre sonra 2 arkadaş içkinin etkisiyle uyudu.

Sarıyer'de Bein Sports binasına silahla giren şüphelinin ifadesi ortaya çıktıIsınmak için yaktıkları ateş kıyafetlerine sıçrayan Tarık B., acıyla uyandı. Tarık B.'nin tutuşan pantolonundaki alevleri arkadaşı söndürdü.



BACAKLARI YANDI

İhbarla bölgeye sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tarık B.'nin bacaklarında 2'nci derece yanık oluştuğu tespit edildi. Tarık B., buradaki müdahalesinin ardından ambulansla sevk edildiği Bursa Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Furkan Bölükbaşı gözaltına alındı




Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla