Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-25, 15:45   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD ve Çin'in Malezya'daki görüşmelerinden 'ön anlaşma' çıktı


ABD ve Çin heyetleri, Malezya'da yürütülen müzakerelerin yeni turunun ardından 'ön çerçeve anlaşmaya' vardıklarını bildirdi.

DÜNYANIN GÖZÜ BU MASADA

Çin'in Uluslararası Ticaret Temsilcisi Li Chenggang, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlediği basın toplantısında, iki ülke heyetlerinin, görüşmelerin ardından tarifeler konusunda 'ön mutabakata' vardıklarını, çerçeve anlaşmanın iki ülkenin iç onayına sunulacağını duyurdu.

ABD Ticaret Temsilcisi Jamieson Greer ise tarafların dün gece ve bu sabah yürütülen yoğun müzakereler sonunda detaylarını iki ülke liderlerinin gözden geçirip karar verebileceği bir çerçeve anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Rusya: ABD'nin yaptırım kararı ikili ilişkileri zedelediÖnümüzdeki hafta hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen Uyardı: 'Yeni sistem çarşamba günü geliyor'
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla