Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-25, 16:00   #1
Çevrimdışı
Rubix Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Cemre Baysel paylaştı: İlk araba yolculuğumuzdan kareler


Kanal D'nin merakla beklenen dizisi 'Güller ve Günahlar' bu akşam saat 20.00'da seyirciyle buluşuyor. Cemre Baysel dizinin ilk bölümüne saatler kala Murat Yıldırım ile eğlenceli kareleri paylaştı. Baysel fotoğrafa "İlk araba yolculuğumuzdan kareler:) Ve ilk bölümümüz bu akşam! bekleriz" notunu düştü.



CEMRE BAYSEL: HER SAHNESİNDE DUYGU VAR

Cemre Baysel diziye dair şu ifadeleri kullanmıştı: Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız bir hikâyenin izleyiciyle buluşacak olması büyük bir heyecan. Her sahnesinde emek, duygu ve özen var; artık o dünyayı seyircinin keşfetme zamanı geldi.



YALANLARLA ÖRÜLÜ HAYATLAR

Yönetmenliğini Deniz Can Çelik'in üstlendiği Güller ve Günahlar, dürüstlük ve güven üzerine kurulu hayatı bir anda sarsılan Serhat'ın (Murat Yıldırım) çarpıcı hikayesini ekrana taşıyor. Eşi Berrak'ın (Oya Unustası) yıllardır sakladığı büyük sırrı öğrenen Serhat, hayatının altüst olmasının ardından Zeynep'le yollarını kesiştiriyor. İkili, kendilerini yalanlar ve sırlarla dolu bir girdabın içinde buluyor.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği NGM imzalı Güller ve Günahlar, bu akşam Kanal D'de ekran yolculuğuna başlıyor.

İbrahim Erkal'ın kızından duygusal paylaşımBüşra Develi'den yeni aşk dolu kare! Doğal hali dikkatleri çekti



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla