Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-25, 10:00   #1
Rubix Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Dinleyicilerin aras?na kar??t?, hayranlar?n? k?rmad?

Cumhuriyet Meydan?'nda organize edilen konserde hayranlar?yla bulu?an Sa??n sevilen ?ark?lar?n? seslendirdi. Sa??n, zaman zaman sahneden inerek hayranlar?yla hat?ra foto?raf? çektirdi.

Germencik Belediye Ba?kan? Burak Zencirci, konserin sonunda Simge Sa??n'a yöresel ürünlerinden olu?an hediye paketi ve plaket takdim etti.

S?MGE SA?IN K?MD?R?

Türk pop müzi?inin sevilen isimlerinden Simge Sa??n, güçlü sesi, sahne enerjisi ve hit ?ark?lar?yla 2010'lu y?llardan itibaren geni? bir dinleyici kitlesine ula?may? ba?arm??t?r.

1981 y?l?nda ?stanbul'da do?an Simge Sa??n, müzi?e küçük ya?ta ilgi duymaya ba?lad?. ?stanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvar?'nda e?itim ald?. ?lk profesyonel ad?mlar?n? Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Gül?en ve Kenan Do?ulu gibi ünlü isimlere vokallik yaparak att?.

2011'de ç?kard??? "Yeni Ç?kt?" adl? single ile müzik dünyas?na ad?m atan sanatç?, as?l ç?k???n? 2015 y?l?nda yay?nlad??? "Mi? Mi?" ?ark?s?yla yapt?. Bu ?ark? uzun süre listelerin zirvesinde kald? ve Simge'nin Türkiye çap?nda tan?nmas?n? sa?lad?.

Sonraki y?llarda "Yank?", "Ben Bazen", "Prens & Prenses", "A?k?n Olay?m" gibi ?ark?larla ba?ar?s?n? peki?tirdi. Özellikle 2022-2023 döneminde Fenerbahçe taraftarlar?n?n mar?? hâline gelen "A?k?n Olay?m" ile gündemde kalmay? sürdürdü.

Bo?and? solu?u sahnede ald?! Asena 8 sene sonra geri döndü

Kaynak ; Milliyet