Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-25, 19:55   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Gazze'deki İsrailli esirden Netanyahu tepkisi! İsrail halkına adeta yalvardı




Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esir Oham'ın videosunu yayımladı.

Esir Oham, videodaki konuşmasında, "ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'a mesajım: Lütfen Netanyahu'nun bizi öldürmesine izin vermeyin. Ona yardım etmeyin." ifadelerini kullandı.

İsrailli esirlerin İsrail hükümeti için bir yük haline geldiğini vurgulayan Oham, esirlerin son günlerinin yaklaşmış olabileceği uyarısında bulundu.

"Ailem, sevdiklerim, teşekkür ederim. Benim için acı çektiğinizi biliyorum. Maalesef esirlere destek olmak suç haline geldi." diyen Oham, onlardan kurtarılmaları için gösterilere devam etmelerini ve "esirlerden kurtulmaya çalıştığını" ifade ettiği hükümete tepki göstermelerini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu ile kıyaslanmasına soruşturmaİspanyol basını, Türk Çelik Kubbesi ile İsrail Demir Kubbesi'ni karşılaştırdı! 'Savunmada yeni bir çağ'
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla