Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-25, 15:30   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Adalet Bakanı Tunç: Yargı reformu ile tarafsız ve bağımsız yargımızı güçlendireceğiz


Tunç, NSosyal hesabından, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleriyle gerçekleştirdikleri toplantıya ilişkin açıklama yaptı.

İlginizi ÇekebilirToplantıda, hukukun üstünlüğünden ayrılmadan yargı sistemini daha etkin ve erişilebilir hale getirmek için yürütülen çalışmaların değerlendirildiğini belirten Tunç, şunları kaydetti:

"Türkiye Yüzyılı Yargı Reformu Strateji Belgemizdeki hedefler doğrultusunda yapacağımız düzenlemelerle tarafsız ve bağımsız yargımızı daha da güçlendirecek, insan kaynağı kapasitemizi artıracağız. Bugüne kadar olduğu gibi yeni adli yılda da vatandaşlarımızın yargı hizmetlerinden memnuniyetini en üst noktaya taşımanın gayretiyle hep birlikte gece gündüz demeden çalışacağız."



Son dakika...İstanbul'da Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan'ı öldüren 19 yaşındaki katilin ifadesi ortaya çıktı
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla