Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-25, 09:20   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
4 çocu?una bakan kad?na büyük ?ok! 'Hiçbir ?ey yapamad?k öylece izledik'

Alt?nözü ilçesi Karbeyaz Mahallesi'nde ya?ayan 45 ya??ndaki Hatice Do?ru, 2020 y?l?nda kocas? Ali Do?ru'yu g?rtlak kanseri nedeniyle kaybetti. Kocas?n?n ölümünün ard?ndan 4 çocu?uyla yaln?z kalan Do?ru, çocuklar?na bakmak için 5 y?l önce 31 AGJ 618 plakal? minibüsü sat?n ald?. Ald??? minibüsle i?lerini yapmaya çal??an Do?ru, kendi ekti?i ürünleri toplayarak minibüs arac?l???yla pazarda satmaya ba?lad?.

?lginizi ÇekebilirBahçeden arac?yla pazara götürdü?ü sebzeleri satan Do?ru, sebzelerden kazand??? parayla 4 çocu?unun geçimini sa?l?yordu. Do?ru'nun hayalleri ekmek teknesi olan minibüsünün yanmas?yla yar?da kald?. Hatay Büyük?ehir Belediyesine ba?l? itfaiye ekipleri, taraf?ndan söndürülen yang?nda minibüs kullan?lmaz hale geldi. Minibüsünün kundakland???n? iddia eden Do?ru, ekmek teknesini yakan suçlular?n bulunmas?n? istedi.

Doland?ran doland?rana"ARKADA YANAN M?N?BÜS BEN?M EKMEK TEKNEMD? VE BU ARABAYLA ÇOCUKLARIMI GEÇ?ND?R?YORDUM"

Kanserden kocas?n? kaybedip 4 çocu?uyla yaln?z kalmas?n?n ard?ndan ekmek teknesi olan minibüsün yand???n? ifade eden Hatice Do?ru, "Arkam?zdaki minibüs gece kundaklayarak yak?ld?. Gece saat 03.00 sular?nda ate? at?larak yak?ld?. Biz uyand???m?zda yang?n ba?lam??t?. Birisi beni uyand?rarak 'abla kalk araban?z yan?yor' dedi. D??ar? ç?kt???mda araba yan?yordu. Hiçbir ?ey yapamad?k öylece izledik. ?tfaiye arad?k gelip söndürdüler. Ben bu arabayla pazarc?l?k yap?yordum. Evin ihtiyaçlar? için bahçeye gidiyordum, ilçe merkezine ve her i?imi arabayla yap?yordum. E?im öldükten sonra arabayla domates, patl?can, biber gibi sebzeler sat?yordum.

E?im 5 y?l önce g?rtlak kanserinden öldü. 2 k?z 2 erkek olmak üzere 4 çocu?um var. Arkada yanan minibüs benim ekmek teknemdi. Bu arabayla çocuklar?m? geçindiriyordum. Arabam varken ??KUR'a ba?vurdum ve orada çal??may? dü?ünüyordum. Arabam yok ve i? yeri çok uzakt?. Oraya nas?l gidip gelece?imi bilmiyorum. Ben sadece ekmek teknemi yakan suçlunun bulunmas?n? istiyorum. Ba?ka bir ?ey istemiyorum. E?im öldükten sonra arabay? ald?k. Bu ?ekilde yanaca?? hiç akl?ma gelmezdi. Çünkü kimseyle hiç al?p veremedi?im yoktu. Arac?m oldu?unda 2 küçük k?z?mla gidiyordum ama ?imdi ne yapaca??m? bilmiyorum. 5 y?ll?k ekmek teknem olan minibüsüm yand?" ifadelerini kulland?.

Bo?aziçi Üniversitesi'nde korkunç olay! K?z arkada??n? öldürüp intihar etti
Kaynak ; Milliyet