Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-25, 15:23   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Güpegündüz kaç?rmaya kalkt?: Kendisinde çocuklu?umu gördü?üm için bir anl?k nefret duydum

Olay, 27 A?ustos'ta ö?le saatlerinde Yeni?ehir Mahallesi Lise 1. Caddesi'nde meydana geldi. Gökhan K?ratl?, ti?örtünden tuttu?u erkek çocu?unu zorla götürmeye çal??t?. Bu s?rada çocu?un a?layarak 'a?abey beni kurtar' dedi?i in?aat malzemeleri satan esnaf Ahmet Aslan (42), K?ratl?'ya müdahale etti.

Çocuk, Gökhan K?ratl?'n?n elinden kaç?p kurtuldu. Aslan'?n ise ?üpheliye müdahale ederken att??? yumru?un parke stand?na denk gelmesiyle 2 parma?? k?r?ld?. ?üpheli kaçarken, ihbarla adrese polis ekipleri sevk edildi.

CAM? BAHÇES?NDE YAKALANDI

Ailenin de ?ikayeti sonras? polis, çevredeki güvenlik ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) görüntülerini incelemeye ald?. Asayi? ?ube Müdürlü?ü Gasp Büro Amirli?i ekiplerinin çal??mas? ile K?ratl?, sakland??? Ba?lar ilçesi Ba?c?lar Mahallesi'ndeki bir cami bahçesinde yakaland?.

4 suç kayd? oldu?u ortaya ç?kan K?ratl?, i?lemleri sonras? tutukland?. Öte yandan ?üphelinin çocu?u kaç?rmaya çal??t???, Ahmet Aslan'?n müdahale etti?i anlar ile ailenin Aslan'a yapt??? te?ekkür ziyareti ve çocu?un Aslan'?n elini öpmeye çal??arak sar?ld??? anlar, güvenlik kameras?na yans?d?.

'KÖTÜ N?YETLE YAKLA?MADIM'

K?ratl?, mahkemede verdi?i ifadesinde kente 10 gün önce geldi?ini belirterek, "Psikolojik sorunlar?m oldu?u için geçinemiyorum. Cezaevine girmek istedim. Çocuk ?ahsa kötü niyetle yakla?mad?m. Kendisinde çocuklu?umu gördü?üm için bir anl?k nefret duydum. Yakla??k 10 gün önce Diyarbak?r'a geldim. Ben olay günü adliyeden ç?kt?m, ifade vermi?tim. Sonras?nda yürürken önüme bu çocuk denk geldi. Anl?k olarak elbisesinden tuttum, çocu?a k?zmaya ba?lad?m, k?zarak yürüttüm. Sonras?nda çocuk a?lamaya ba?lad?. Zaten b?rakt?m. Esnaflar araya girdi, orada aram?zda esnafla arbede ya?and?. Bana ne oldu?unu sordular? Ben de 'akrabas?y?m, k?zar?m size ne' dedim. Bunu da esnaflarla herhangi bir olay ç?kmas?n diye böyle söyledim" dedi. (DHA)

Kaynak ; Milliyet