Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-08-25, 11:30   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
?i?li'de 23 ya??ndaki Yusuf Emin evde ölü bulundu! Halas? sinir krizi geçirdi

Ölümü ?üpheli bulunan Çanl?'n?n cenazesi Adli T?p Kurumu Morguna kald?r?ld?. Cenazenin evden ç?kar?ld??? s?rada Çanl?'n?n halas? sinir krizi geçirerek, "Yusufum beni de götür, sana sahip ç?kamad?m" sözleriyle feryat etti.

?lginizi ÇekebilirOlay, dün saat 13.30 s?ralar?nda Pa?a Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 4 katl? binan?n 2'nci kat?nda tek ba??na ya?ayan Yusuf Emin Çanl?'dan halas? Azime Çanl? (54) bir süre haber alamad?. Eve giden hala içeriye giremedi. Ye?eninin hayat?ndan endi?e eden halas?n?n ihbar? üzerine olay yerine polis ve sa?l?k ekibi sevk edildi.Daireye giren ekipler, Çanl?'y? kanepenin üstünde yar? ç?plak ?ekilde hareketsiz yatarken buldu. Sa?l?k ekiplerinin yapt??? incelemelerde Çanl?'n?n hayat?n? kaybetti?i belirlendi.

EVDE UYU?TURUCU HAPLAR BULUNDU

Cumhuriyet Savc?s? ve ?i?li Olay Yeri ?nceleme Büro Amirli?i ekipleri konuyla ilgili çal??ma ba?latt?. Yap?lan incelemede evin salonuyla, di?er odalar?nda uyu?turucu madde oldu?u dü?ünülen haplar bulundu.Di?er yandan Yusuf Emin Çanl?'n?n kollar?nda morluk izleri de tespit edildi. Çal??malar?n ard?ndan Yusuf Emin Çanl?'n?n cans?z bedeni, cenaze arac?yla Adli T?p Kurumu Morgu'na kald?r?ld?.

'YUSUFUM BEN? DE GÖTÜR'

Cenazenin daireden ç?kar?ld??? s?rada Çanl?'n?n halas? sinir krizi geçirdi. Tabut götürülürken halas?, "B?rak?n görece?im" diyerek feryat etti. Yak?nlar?n?n güçlükle sakinle?tirmeye çal??t??? kad?n uzun süre ye?eninin tabutuna sar?ld?. Ac?l? kad?n "Yusufum bana böyle mi yapacakt?n. Yusuf beni de götür yan?na. Bir dakika göreyim Yusufumu. Yusufum yapma dedim sana. Ben seni ya?atamad?m" sözleriyle ba??rarak a?lad?.

Kaynak ; Milliyet