Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-25, 10:55   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bakan Işıkhan açıkladı! 2024'te 1 milyar 355 milyon TL tıbbi mama ödemesi yapıldı


Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Tıbbi mama desteğiyle minik kalplerin yanında oluyoruz. 0-2 yaş arası inek sütü ve çoklu gıda alerjisi olan bebeklerimizin gelişimini destekliyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu olarak 2024 yılında 1 milyar 355 milyon lira tıbbi mama ödemesi gerçekleştirdik. Evlatlarımız mutluysa biz mutluyuz, aile yapımız güçlüyse biz güçlüyüz."
Cumhurbaşkanımız Sayın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantımızın ardından açıkladığı müjdeyle kanserle mücadele eden vatandaşlarımıza önemli bir destek sağlayacağız.

?Vücudun kendi bağışıklık sistemiyle beraber 25 farklı kanser alt türüne karşı uygulanan 5... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

— Prof. Dr. Vedat Işıkhan (@isikhanvedat) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla