Kitaba göre, Kennedy, sevgililerinden biri olan sosyetik Mary Meyer ile 1962'de Beyaz Saray'da birlikte olmu?tu. ?ki çocu?unun annesi olan e?i Jackie Kennedy'i bir seyahate yollayan JFK, Mary Meyer'i Beyaz Saray'a ça??rm??t?. Ba?kan e?i Jackie ile payla?t??? yata??nda bu kez Meyer ile a?k ya?am??t?.Jackie Kennedy, Marilyn Monroe dahil kocas?n?n birçok ili?kisini bildi?i gibi bunu da biliyordu. Ama hem kocas?n?n "Gerçek bir cinsel ili?ki ya?amad?k" sözüne inan?yor, hem de ABD'nin first lady'si olma statüsünü terk etmek istemiyordu. Ama bir Beyaz Saray davetinde Meyer'e elini uzatmayarak onu a?a??lam??t?. Öte yandan JKF, o s?rada Helen Chavchavadze ile de ili?ki ya??yordu.
Â??klar?n ac? sonu
Kitaba göre, ABD Ba?kan? John F. Kennedy (JFK) sevgilisi Mary Meyer'e o kadar a??k olmu?tu ki Jackie Kennedy'den bo?an?p, Meyer ile evlenmeyi dü?ünüyordu. Ancak JFK 1963'tesuikastta hayat?n? kaybetti. Mary Meyer ise bir y?l sonra yolda vurularak öldürüldü. Cinayetin tek ?üphelisi olan siyahi san?k da beraat etti.
'Evlili?im derin bir çukur'
Randy Taraborrelli'nin kitab?nda Jackie Kennedy'nin e?i JFK'n?n çapk?nl?klar?n? bildi?i belirtiliyor. Y?llar sonra bir aile dostuyla konu?an Jackie Kennedy, "Elimdeki kartlarla en iyisini yapmaya çal???yordum. JFK'y? seviyordum. Gerisini görmezden gelmek zorundayd?m. Evlili?im derin, kara bir çukur gibiydi ve a?a?? bakarsam içine dü?ecektim" demi?ti.
Kaynak ; Milliyet