Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-25, 15:00   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Marmaris'te Arda Deniz'in öldüğü teknedeki kavganın nedeni belli oldu


Olay, 20 Temmuz'da saat 19.30 sıralarında, Bozburun Mahallesi Kocabahçe Koyu'nda demirli olan 'Arda Deniz' adlı teknede meydana geldi. Teknede Arda Deniz Onat ile Sinan Yetkin, Selim Yetkin ve Coşkun Volkan Canfedai arasında kavga çıktı.

TAYFUN BLOK-4 hipersonik füzesi dünya basınında: Türkiye kulübe katıldı!



ARDA DENİZ ONAT'IN ÖLÜMÜNE YOL AÇAN KAVGANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Onat, başına aldığı darbe sonucu denize düştü. Onat, babası Kenan Onat tarafından baygın halde sudan çıkarıldı. İhbarla bölgeye sevk edilen Sahil Güvenlik botuna alınan Arda Deniz Onat, Germe Limanı'nda hazır bekletilen sağlık ekiplerine ulaştırıldı. Onat, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.



TÜİK açıkladı: En çok kazandıran meslekler belli olduKavgada yaralanan Sinan Yetkin, Selim Yetkin ve Coşkun Volkan Canfedai ise kaldırıldıkları Marmaris Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelerinin ardından gözaltına alındı. 3 şüpheli, işlemleri sonrası çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Arda Deniz Onat'ın cenazesi, dün Bozburun'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.



KAMARA TARTIŞMASI KANLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürerken, olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre, tekneyi kiralayan 3 kadın, Antalya'dan gelen erkek arkadaşlarını da tekneye davet etti. Ancak tekne sahibi Kenan Onat ile oğlu Arda Deniz Onat'ın, sadece 2 kamarası olan teknede 6 kişinin kalamayacağını belirterek duruma itiraz etmesi üzerine kavganın çıktığı belirtildi.



Şampiyonlar Ligi'nde Dirk Kuyt'tan Fenerbahçe kehaneti! 'Elenecek'
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla