Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-25, 18:21   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAK?KA! ABD Ba?kan? Trump, Rusya'ya süre verdi! 'Çok sert yapt?r?mlar olacak'

ABD Ba?kan? Donald Trump'?n aç?klamalar? ?u ?ekilde: Ben çok mutsuzum, çok mutsuzum. Rusya'ya kar?? çok mutsuzum, memnun de?ilim. Bunu konu?aca??z. Belki de ba?ka bir gün karar verece?iz. Çok mutsuzuz kendisine, kendilerine kar??. Oldukça sert gümrük vergileri uygulayaca??z. 15 gün içerisinde anla?mada bulunmazsak, ikinci vergiler de olacak. Ne anlama geldi?ini biliyorsunuzdur. Ancak bugün ba?ka bir konu hakk?nda konu?aca??z. Bildi?iniz üzere 350 milyar dolar harcad?k biz bu sava?a, Rusya ve Ukrayna aras?ndaki sava?a. Ve sona ermesini istiyoruz. Bu benim sava??m de?ildi. Biden'?n sava??yd?. Benim sava??m de?il bu. Ben ç?karmaya çal???yorum sava?tan insanlar?. Ve bunun da sona erdi?ini görmek istiyoruz. Ba?kan Putin'den de hayal k?r?kl???na u?rad?m kendisine kar??. Ula?amad?k bir sonuca ve bunlar?n sonucunda ikinci gümrük vergileri uygulayaca??z. 15 gün içerisinde anla?ma olmazsa ve %100'ün üzerinde olacak. Durum bu. Basitçe bunu aç?klayabilirim. Yapmak zorunda kalmay?z umar?m ama.

?srail'in sald?r?lar?nda Gazze'de son 24 saatte 120 ki?i hayat?n? kaybettiKalk??tan hemen sonra dü?mü?tü: ?ngiltere'deki uçak kazas?nda ölü say?s? belli oldu!Kalk??tan hemen sonra dü?mü?tü: ?ngiltere'deki uçak kazas?nda ölü say?s? belli oldu!

Kaynak ; Milliyet