Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-25, 12:55   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
15 Temmuz Gazisi, balkondan dü?erek hayat?n? kaybetti

Olay, 7 A?ustos Pazartesi günü saat 18.00 s?ralar?nda ?ahkulu Mahallesi Müellif Sokak'ta meydana geldi. Babas? ve karde?i ile birlikte ya?ayan 15 Temmuz Gazisi Bünyamin Kozan, 5'inci kattaki evinin balkonunda dengesini kaybederek asfalt zemine dü?tü. Olay? görenlerin ihbar? üzerine adrese polis ve acil sa?l?k ekipleri geldi. Sa?l?k ekiplerinin kontrollerinde a??r yaraland??? anla??lan Kozan, ambulansla kald?r?ld??? hastanede yap?lan tüm müdahalelere ra?men hayat?n? kaybetti. Adli T?p Kurumu'nda yap?lan incelemede, Kozan'?n kalp krizi geçirdi?i belirlendi. Resmi i?lemlerin tamamlanmas?n?n ard?ndan Kozan'?n ailesi, cenazeyi teslim ald?. 15 Temmuz Gazisi Bünyamin Kozan'?n cenazesi, Kas?mpa?a Büyük Camii'nde ikindi namaz? sonras?nda k?l?nan cenaze namaz?n?n ard?ndan Feriköy Mezarl???'nda topra?a verildi.

?lginizi Çekebilir15 TEMMUZ'A AZ KALA BÖYLE B?R DURUM B?Z? ÇOK ÜZDÜ

Kozan'?n amcas?n?n o?lu Zeynel Y?lmaz, "Beyo?lu'nda 5'inci katta balkona ç?kt???nda dü?mü?. Olay dün ak?am 18.00- 18.30 gibi olmu?. Bize telefon geldi?inde hemen ç?kt?k. Ben arad???mda ambulansta kalp müdahalesi yap?ld??? söylendi. 19.00 gibi Taksim ?lk Yard?m Hastanesi'ne götürdüler. Biz oraya 19.10'da vard?k. 10 dakika sonra doktorlar ç?karak, hastay? kaybettiklerini söyledi. Dü?tükten sonra kalp krizinden öldü?ü söylendi. Ama dü?er dü?mez ölmü?tü. Doktorlar bize, 'Hastaneye geldi?inde de kalbi çal??m?yordu' dediler. Babas?yla beraberdi. Karde?i de i?teydi. Annesi de 3 sene önce vefat etti. Babas?, 'Benim yan?mdan geçtikten 3-5 dakika sonra bir ses duydum. D??ar? ç?kt???mda dü?mü?tü' diyor. Sessiz, sakin bir çocuktu. Millete yard?m eden bir çocuktu. Kimseye zarar? olmayan bir gençti. Evlenmemi?ti, 35 ya??ndayd?. Vatan?, milleti seven bir gençti. Zaten o u?urda 15 Temmuz'da ilk ç?kanlardan ve baca??ndan vurulanlardan. 15 Temmuz gazisi olarak da böyle bir durum kar??s?nda daha çok üzüldük. 15 Temmuz'a az kala böyle bir durum bizi çok üzdü. Kendisi de törenlere kat?l?yordu. Böyle bir olay gerçekten bizi ve ailesini çok üzdü" dedi.

'VATAN SEVG?S? ÇOK YÜKSEKT?'

Amcas? Selami Kozan, "K?ymetli, çok de?erliydi ama maalesef bir kaza sonucu kaybettik. Bizim için çok de?erliydi. Çok iyi çocuktu. Allah rahmet eylesin diyorum. Çok üzgünüm. Vatan sevgisi tabii ki en önemlisi. Zaten 15 Temmuz'da da Taksim'e tek ba??na ç?km?? bir çocuk. Vatan sevgisi çok yüksekti. Hala devam eder. Hatta güneydo?uda askerlik yapmak için de müracaat bile etmi?ti" dedi.

'15 TEMMUZ'DA SOKAKLARDAYDI'

Yengesi Sevdiye Karasu, "Çok iyi insand?. ?çine kapan?kt?. Kimseyle bir ?eyini payla?m?yordu. Ne yapt? ne etti bilmiyoruz. Hiç konu?amad?k. 15 Temmuz'da devaml? sokaklardayd?. Tam 15 Temmuz'un senesine denk geldi. Allah mekan?n? cennet eylesin. Gerçekten çok üzgünüz. Hepimiz çok üzgünüz. Bir de 15 Temmuz'a yak?n bir zamana denk gelmesi. Allah rahmet eylesin. Ba?ka hiçbir ?ey diyemiyoruz" dedi.

Leman Dergisi'nin yaz? i?leri müdürüne gözalt? karar?!
Kaynak ; Milliyet