Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-25, 12:35   #1
Sena Konuyu Baslatan
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Konserde duygusal anlar! Zara, yak?n dostu Volkan Konak'? unutmad?

Nev?ehir Valili?i himayesinde, Göreme Belediyesi ev sahipli?inde K?l?çlar Vadisi'nde düzenlenen 'Kapadokya At ve Atç?l?k Festivali'nde Zara konser verdi. Türk Halk Müzi?i'nin güçlü sesi Zara, bir süre önce sahnede kalp krizi geçirerek hayat?n? kaybeden Volkan Konak'tan övgüyle bahsederken, aralar?nda geçen bir diyalo?a de?indi.

?zmir'deki yang?n felaketinde Bilge Öztürk'ün sörf okulu küle döndü! Facia anlar?n? payla?t?''RUHU ?AD OLSUN''

Zara, "Benim sahnemin en önemli anlar?ndan bir tanesi, çünkü çok sevdi?im 'dostum', 'can?m', 'bir tanem' dedi?im, s?rlar?m? dertlerimi anlatt???m, bazen de kendisinden fikrinden çok ziyadesiyle yararland???m ?ahane bir insan hepimizin gözü önünde ne oldu?unu anlamadan göçtü gitti bu dünyadan. ??te hepimiz birbirimize bir nefes kadar yak?n?z, bir nefes kadar emanetiz. Onun benden istedi?i bir parça vard?. Beni her gördü?ünde isterdi. 'Ne olur konserlerinde de oku' derdi. Ruhu ?ad olsun. Volkan Konak için bütün alk??lar. Ruhu ?ad olsun" dedi.

Sanatç? Zara, sözlerinin ard?ndan Volkan Konak'?n an?s?na 'Al ömrümü' parças?n? seslendirdi. Duyguland??? gözlenen sanatç?ya izleyicilerde e?lik etti.

?ekip Ta?p?nar son yolculu?una u?urland?! Ac?l? e?inden ilk payla??m

Kaynak ; Milliyet