HABER MERKEZ? - Oyuncu Furkan K?z?lay, geçti?imiz y?l?n sonlar?nda uzun süredir birlikte oldu?u sevgilisi Tutku Y?lmaz'a Paris'te romantik bir evlenme teklifi etmi?ti. 'Evet' cevab?n? alan oyuncu o anlar? Instagram hesab?ndan sevenleriyle payla?m??t?.
Nihal Candan'?n ölümü sanat dünyas?n? yasa bo?du! Ünlü isimlerden taziye mesajlar? ya?d?Furkan K?z?lay ile Tutku Y?lmaz ikilisi 2 Haziran'da sevdiklerinin kat?ld??? dü?ünle evlenmi?ti. Çifti, Survivor ekibi de yaln?z b?rakmam??t?.
'Çocuklar Duymas?n' dizisinde canland?rd??? Havuç karakteriyle kariyerine ad?m atan daha sonra Survivor'da yar??an 34 ya??ndaki oyuncu Furkan K?z?lay, 5 y?ld?r birlikte oldu?u sevgilisi Tutku Y?lmaz ile dünyaevine girmi?ti.
SURV?VOR EK?B? DÜ?ÜNDE
Çifti, anlaml? günlerinde Survivor ekibi de yaln?z b?rakmam??t?. Acun Il?cal?, Seda Ocak, Sahra I??k, Yi?it Poyraz, Damla Can, Ogeday Giri?ken, Sercan Y?ld?r?m, Aysun Keskin gibi isimler dü?üne kat?lm??t?.
A?k tazelediler! Ünlü çiftten ni?an sonras? romantik tatil
DÜ?ÜN FOTO?RAFLARINA BE?EN? YA?DI
K?z?lay, dü?ünlerinden yeni foto?raflar? Instagram hesab?ndan "Seninle ne harika bir dünya" notuyla sevenleriyle payla?m??t?.
Sosyal medyay? aktif olarak kullanan oyuncu, takipçileriyle s?k s?k soru cevap yap?yor.
Üçüncü kez anne olmu?tu! Zeynep Sever Demirel do?um kilolar?ndan kurtuldu
''BURASI BEN?M HESABIM''
1 Haziran'da uzun süredir birlikte oldu?u sevgilisi Tutku Y?lmaz ile evlenen Furkan K?z?lay, sosyal medyada e?ini az payla?mas? nedeniyle ayr?ld?klar? yönünde gelen yorumlara tepki gösterdi. K?z?lay, "Buras? benim Instagram hesab?m, arada bir birlikte, arada bir tek payla??m yap?yorum" ?eklinde konu?tu.
''AYRILDIN MI?''
Oyuncu, bir takipçisinden gelen; "Ayr?ld?n m? sen Emre? Hiç e?inle foto?raflar?n yok" sorusuna net bir ?ekilde cevap verdi.
K?z?lay; "DM'lere bak?yordum da, demi?ler ki 'Hiç e?inle bir ?ey payla?m?yorsun.' Daha kaç tane payla?mam laz?m acaba? Ne yapay?m a?abey, han?m?m? m? payla?ay?m sürekli? Buras? benim Instagram hesab?m, arada bir beraber payla??m yap?yoruz, arada bir ben tek ba??ma..." dedi.
?lk defa aç?klad?! Seda Sayan'? a?latan do?um günü sürprizi
Kaynak ; Milliyet