Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-25, 10:10   #1
Sena Konuyu Baslatan
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Derin Talu gözya?lar?n? tutamad?, kendisine gelen mesajlar? if?a etti! 'Kendini öldür'

HABER MERKEZ? - Defne Samyeli'nin, 2011 y?l?nda ayr?ld??? Eren Talu ile evlili?inden dünyaya gelen k?z? Derin Talu, sosyal medyada ad?ndan söz ettirmeye devam ediyor. 21 ya??ndaki fenomen isim, bu kez gözya?lar?n? tutamad? ve kendisine gelen ?oke edici mesajlar? payla?t?.

Nihal Candan'?n vefat haberine ili?kin duygular?n? dile getiren Talu, "?imdi haberleri gördüm, çok üzüldüm. Birkaç sene önce tan??m??t?m kendisiyle, çok tatl? bir k?zd?. Lütfen özellikle sosyal medyada insanlara neler yazd???n?za dikkat edin." ifadelerini kulland?.

Nihal Candan hayat?n? kaybetti! Gözya?lar?yla son yolculu?una u?urland?Melisa Döngel'e ?ok! Alkollü yakaland?, ehliyeti kapt?rd?

Gözya?lar?na hâkim olamayan Derin Talu, arka arkaya dikkat çeken payla??mlar yapt?. Kendisine yöneltilen tehdit mesajlar?n? if?a eden Talu, ?u aç?klamalarda bulundu:

Adem K?l?çç? Survivor'da hiç a??k oldu mu? 'Beni karalamak için iftira att?'"Dünden itibaren 'öl', 'kendini öldür', 'seni öldürece?im' ?eklinde yüzlerce mesaj al?yorum. Bu çok ciddi bir konu. Lütfen söylediklerinize dikkat edin, son kez uyar?yorum."

Ayr?ca kilosuyla ilgili ald??? yorumlara da tepki gösteren genç fenomen, "Kilom hakk?nda kötü yorumlar yap?ld???n?n fark?nda m?s?n?z bilmiyorum ama günde bine yak?n 'ay?', 'kilo ver', 'kaç kilo oldun' tarz? mesaj al?yorum. Bunlar ho? ?eyler de?il," dedi.

Alg?m?zla oynuyorlar

Kaynak ; Milliyet