HABER MERKEZ? - 'Sen Orda Yoksun', 'Denize B?raksam', 'Bi Seni Konu?urum' gibi ?ark?lar?yla haf?zalara kaz?nan Göksel, kariyeri ve sosyal medya payla??mlar?yla ad?ndan söz ettiriyor. 53 ya??ndaki ünlü ?ark?c?n?n estetik yapt?rd??? iddias? birkaç gündür magazin gündemini me?gul ediyor.
Tu?çe Tayfur kötü haberi duyurdu! Yeni do?an bebe?i 'Necla Hira' yo?un bak?ma al?nd?Geçti?imiz aylarda objektiflere yans?yan Göksel, "?imdi ?ark?lar üzerinde çal???yordum. Her yerde çal???yorum. Biraz hayal alemindeyim. Klasik ve benden duymay? sevdi?iniz ?ark?lar var. Ters kö?ede olacak" demi?ti.
F?T HAL? D?KKAT ÇEKT?
Yeni albümü için imaj de?i?ikli?ine giden Göksel'in uzun saçlar? ve zay?flam?? fit hali takipçileri taraf?ndan büyük be?eni toplam??t?.
?lker Aksum trafikte ç?ld?rd?! Tart??t??? sürücüye a??r küfürler ya?d?rd?A?k hayat?yla da ad?ndan söz ettiren Göksel, 2021 y?l?nda gitarist Osman ?ahin ile flört etmeye ba?lam??t?. Çift, geçti?imiz sene ili?kilerine nokta koymu? fakat arkada?l?klar?na devam etmi?ti.
ESTET?K YAPTIRDI MI?
Ünlü isim, sosyal medyada dola?an estetik yapt?rd? haberlerine videolu bir payla??mla yan?t vermi?ti.
Hikmet Survivor'dan neden ayr?ld?? Hikmet Tu?suz'un kavga görüntüleri yeniden gündem olduGöksel, estetik yapt?rd???na ili?kin iddialar? yalanlam??t?. ?ark?c?, konuyla ilgili ç?kan haberlere videolu bir payla??mla kar??l?k vererek; "Arkada?lar, ben buyum. O foto?raftaki ki?iyi de tan?m?yorum." sözlerini kullanm??t?.
''BANA TUHAF GELD?''
Göksel, önceki gün bas?n mensuplar?nca Ni?anta??'nda görüntülendi.
Snob Magazin mikrofonuna konu?an ?ark?c?, estetik yapt?rd? iddialar?yla ilgili; ''Bence bu konu hakk?nda fazla konu?mayay?m çünkü çok fazla yorum yap?ld?. Biraz saçma sapan yerlere evrildi. o yüzden fazla konu?masam iyi olacak. Videonun içinden bir foto?raf al?nmas? biraz tuhaft? ve üzdü. Evet üzdü, yalan söylemeyece?im üzdü. Bana tuhaf geldi. Hiç hayat?mda böyle bir ?eyle kar??la?mam??t?m.'' diye konu?tu.
Demet Akal?n'?n ac? günü! Gözya?lar?yla topra?a verdi
Kaynak ; Milliyet