Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-25, 12:35   #1
Sena Konuyu Baslatan
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Uzak ?ehir geceye damgas?n? vurdu! Özkan hayat?n? kaybetti

Alya'n?n Sadakat Han?m ve Mine'nin planlar?n? bozup "Cihan benim kocam" diyerek konakta kalmaya devam edece?ini aç?klad??? sahne, geceye damga vuran anlardan biri oldu.

Cihan'?n "Ben bu gece senin sayende aya?a kalkt?m" diyerek Alya'ya te?ekkür etti?i anlarda ekranda romantizm rüzgarlar? eserken Alya'n?n annesinin mezar? ba??nda söyledi?i sözler yürek parçalad?. Alya'n?n "Sevdi?im adam?n çocu?u olacak" sözleri hem onu hem ekran kar??s?ndakileri a?latt?.

BORAN'IN KAT?L? ORTAYA ÇIKTI

"Boran'?n katili kim?" sorusunun yan?t buldu?u Uzak ?ehir'de, Özkan'?n hayat?n? kaybetmesiyle Nare bir kez daha y?k?ld?. Alya'y? konaktan gönderme plan?ndan geri ad?m atmayan Sadakat Han?m'?n Deniz Cihan'a bebek haberini vermesi Cihan'? adeta deliye döndürdü.

Annesine el kald?ran Cihan, Suriye'ye giderken Sadakat yerine Alya'ya sar?larak tavr?n? net bir ?ekilde ortaya koydu. Dizinin finaline ise Boran'?n ölüm emrini verdi?i ortaya ç?kan Nadim'i yakalayan Kaya'n?n, onu abisine götürürken yolda geçirdikleri kaza damga vurdu. ?kilinin araçla uçuruma yuvarlad?klar? sahnede nefesler tutuldu. Arac?n hurdaya döndü?ü ve havaya uçtu?u kaza sonras? herkesin akl?nda ayn? soru vard?: Kaya öldü mü?

UZAK ?EH?R Y?NE UZAK ARA

Pazartesi ak?amlar?n?n rakipsiz dizisi Uzak ?ehir, bu gelene?i aral?ks?z sürdürüyor. Tüm kategorilerde yine uzak ara birinci olan fenomen dizi, Tüm Ki?iler'de 15,45 izlenme oran? ve 42,43 izlenme pay? elde etti. AB kategorisinde 9,61 izlenme ve 30,48 izlenme pay?na ula?an Uzak ?ehir, 20+ABC1'de ise 14,24 izlenme ve yüzde 38,74 izlenme pay?yla en yak?n rakibinin üç kat?ndan fazla reytingle günün en çok izlenen yap?m? oldu.

AyNa Yap?m imzal? 'Uzak ?ehir' pazartesi ak?amlar? yeni bölümleriyle Kanal D'de.

Kaynak ; Milliyet