Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-25, 23:45   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bakan Tekin'den Moritanya'da kampüs ziyareti

Bakanl?ktan yap?lan aç?klamaya göre, ziyarette Türk ve Moritanya bayraklar? ta??yan ö?renciler, Bakan Tekin'e çiçek sundu. S?n?flarda incelemelerde bulunan Bakan Tekin, okulun bahçesindeki kitap okuma etkinli?ine kat?ld?, ö?retmenlerle sohbet etti.

?lginizi ÇekebilirTekin, daha sonra Moritanya Ticaret ve Turizm Bakan? Zeinebou Mint Ahmednah ile Türk ??birli?i ve Koordinasyon Ajans? Ba?kanl???, Türkiye Cumhuriyeti Milli E?itim Bakanl??? ve Moritanya ?slam Cumhuriyeti Ticaret ve Turizm Bakanl??? Turizm E?itim Ofisi i?birli?iyle hayata geçirilen "Turizm E?itiminde Güncel Yakla??mlar E?itimi" program?n?n sertifika törenine kat?ld?.

Bakan Tekin, törende yapt??? konu?mada, Moritanya temaslar?nda, ili?kileri geli?tirmek ve gelinen noktay? taahhüt alt?na almak üzere anla?malar imzalad?klar?n? ve kurulan komisyonun çal??malar?n? sürdürdü?ünü belirtti.

Türkiye'nin, ?u anda gerek tesisle?me gerek hizmet sektörü olarak dünyan?n önemli turizm destinasyonlar?ndan biri oldu?unu vurgulayan Tekin, "Milli E?itim Bakanl??? olarak bunda bizim de bir miktar pay?m?z var. Mesleki e?itim alan?nda önemli bir birikim olu?turduk. Payla?maya haz?r?z. Bu tören, in?allah bunun güzel bir ba?lang?c? olur. Bu sürece katk? veren ve bundan sonra verecek olan herkese te?ekkür ediyorum." ifadelerini kulland?.

Törende, e?itimlerin ard?ndan sertifika almaya hak kazanan 61 Moritanyal? kursiyere sertifikalar? verildi. Bakan Tekin, Moritanya Aile, Çocuk ve Sosyal ??ler Bakan? Savis Mint Ntahah ile de görü?tü.

Bakan Tekin: Moritanya bir dizi alanda i?birli?ini geli?tirme imkan?m?z var

Kaynak ; Milliyet