Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 22:35   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İBB'ye yolsuzluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu'nun kayıp cep telefonu bulundu


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu zanlılar hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürüttüğü yolsuzluk soruşturması sürüyor.

TÜSİAD davası: Orhan Turan ile Ömer Aras hakkındaki yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldıSoruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda, İmamoğlu'nun kayıp olarak aranan cep telefonu ele geçirildi.

Cep telefonunun emniyette incelemeye alındığı öğrenildi.

İBB'ye yolsuzluk operasyonunda 3. dalga: Taner Çetin dahil 22 kişiye gözaltı kararıİBB'ye yolsuzluk soruşturmasında Zafer Keleş tutuklandı
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla