Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 07:45   #1
Sena Konuyu Baslatan
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
MAGAZİN HABERLERİ: Seda Bakan ve Hadise arasında neler oluyor? Beğeni krizi

HABER MERKEZİ - Birlikte yakın arkadaş oldukları her fırsatta dile getiren hatta dizi galasında bile aynı elbiseyi giyen iki yakın arkadaş Hadise ve Seda Bakan'ın arası uzun zamandır bozuk. Hadise'nin ilk oyunculuk denemesi olan dizi sonrası işler karışmıştı.

Seda Bakan, geçtiğimiz ay bir sosyal medya kullanıcısının 'Harcattın kendini kendini ya' yorumunu beğenmiş ve tüm gözler üzerine çevrilmişti. 'Seri like'a bağladım herhalde elim çarpmıştır' diyerek yorumu bilinçli bir şekilde beğenmediğini ifade etmişti.

Hadise bu olay sonrası Seda Bakan ile fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırmıştı. Bu olaylar yaşandıktan günler sonra Seda Bakan'dan yine 'like' krizi geldi.

Güzel oyuncu bu kez, bir sosyal medya kullanıcısının yeni paylaştığı fotoğrafının altına yazdığı, 'Önce Tuba sonra Hadise. Sıradaki hangi dizi arkadaşınızı kurban olarak seçtiniz?' yorumunu beğendi.

Bu olay yaşandıktan saatler sonra Bakan'dan yeni paylaşım geldi. Bakan, Instagram hesabına birilerinin girdiğini açıkladı. Bir ekran görüntüsü paylaşan oyuncu, "Bir dönem birlikte iş yapıp güvendiğim kişilerin hala hesabım üzerinden yaptığı oyunlar varmış, ben de hiç konduramayıp, kimsenin günahını almamıştım. İnşallah elin ayağına dolaşır!" dedi.

Kaynak ; Milliyet