Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-25, 11:50   #1
Sena Konuyu Baslatan
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
HABERLER: Rapçi Sansar Salvo hakk?nda yeni geli?me

HABER MERKEZ? - Kliplerinde uyu?turucuya özendirdi?i gerekçesiyle tutuklanan ve mart ay?nda serbest kalan Sansar Salvo lakab?yla tan?nan Ekin Can Arslan'?n vesayeti annesi ve babas?na verilmi?ti.

Duruma sinirlenen rapçi tepkisini babas?na ?iddet uygulayarak göstermi?ti.
Babas? Gazi Arslan'a darbetti?i anlar? sosyal medya hesab?ndan da payla?an Arslan, emniyetteki i?lemlerinin ard?ndan Kartal'daki Anadolu Adalet Saray?na sevk edilmi?ti. Tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimli?i'ne sevk edilen Ekin Can Arslan, ifadesinin ard?ndan 'üst soya kar?? basit kasten yaralama' suçundan tutuklanm??t?.

'Sansar Salvo' lakab?yla tan?nan rapçi Ekin Can Arslan'?n yarg?land??? davan?n ilk celsesinde karar ç?kt?.

'O?LUMDAN ??KAYET?M YOKTUR'

Duru?mada söz hakk? verilen babas? Gazi Arslan da, "Ben Ata?ehir'de oturuyordum. Ekin Can, Cihangir'de oturur. Ekin Can olay ak?am? 20.00 - 21.00 civar? eve geldi. Vesayet alt?na al?nmas? ile ilgili benim bilgim yoktu. Ekin Can'?n kiralar?n? ben al?p ona veriyorum. O ak?am ac?l? ?ekilde geldi?inde, 'Kiralar? al?yorsun. Bana vermiyorsun' dedi. Ben de sakin olup oturmas?n? söyledim. Kar??l?kl? iti?me oldu. Ben o esnada gö?süme do?ru 3-4 defa yumruk yedim. Ben kap?y? açt?m. Daha sonra Ekin Can evden ayr?ld?. Elinde telefon vard?. O?lumdan ?ikayetim yoktur" dedi.

TAHL?YE ED?LD?

San?k Ekin Can Arslan'?n 'Üst soya yönelik basit yaralama' suçundan 7 ay 15 gün hapis cezas?na çarpt?r?lmas?na hükmetti. Hükmün aç?klanmas?n?n geri b?rak?lmas?na karar veren mahkeme heyeti, san???n tutuklulukta geçirdi?i süreyi de dikkate alarak tahliyesine hükmetti.

HASTANEDE TEDAV? GÖRÜYOR

Tedavi edilmek istiyorum diyen Sansar Salvo'nun hastaneye yatt??? ö?renildi.Haberi, rapçinin annesi Arzu Girgin sosyal medyadan duyurdu.

Anne Arzu Girgin'in aç?klamas? ?öyle:

Al?nt? Metni

Kaynak ; Milliyet