HABER MERKEZ? - Survivor All Star'da heyecan h?z kesmeden devam ediyor. 1 May?s ak?am? Gönüllüler tak?m?ndan iki yar??mac? Volkan ve Yi?it Poyraz aras?ndaki eleme düellosu sona erdi. Gecenin sonunda elenen isim Survivor'?n iddial? isimlerinden Poyraz oldu.
Survivor'da diskalifiye kaosu! Almeda Baylan tek tek payla?t?, P?nar Saka an?nda onaylad?Türkiye'ye döner dönmez Ay?e Yüksel'i sosyal medyadan takipten ç?karan Poyraz, kat?ld??? Survivor Panorama program?nda yar??mada ya?ad?klar?n? anlatt?.
''ZORLANACA?IMI ÇOK DÜ?ÜNMED?M''
Survivor'a kat?lma sürecini anlatan Poyraz, ''Yedeklerden gelmeyi ben tercih ettim. Yedekten gelmenin avantajlar? ve dezavantajlar? var. Ama ben dezavantajlar?n? çok ya?ayaca??m? çok dü?ünmedim aç?kças?. Daha yarar?ma oldu?u dü?ündüm. Haz?r kurulmu? bir düzenin, bir ortam?n içine girdim. Yar??maya çok haz?rland???m söylenemez. Kendimce biraz haz?rl?k yapt?m. Di?er yar??mac?lar?n daha ne kadar haz?rl?k yapt???n? biliyorum. Onlar kadar haz?rl?k yapmam??t?m. Zorlanaca??m? çok dü?ünmedim. Zorland?m m? evet zorland?m. Gelir gelmez Batuhan'?n kurdu?u düzende bana kar?? tak?m? nas?l doldurdu?unu orada girer girmez duydum insanlardan. Buna haz?rl?kl?yd?m.'' dedi.
ELEME GECES?NDE NELER YA?ANDI?
Poyraz, yar??mada çok konu?ulan Volkan'la eleme düellosunda ya?ananlar? ?u sözlerle anlatt?:
''Buna ?ike diye benim taraf?mdan yakla?mak çok do?ru olmaz. Çünkü burada vicdani bir taraf var. ??in vicdani taraf? var. Volkan bizim beraber geçirdi?imiz 3 ay boyunca, çat??malar?m?z, kavgalar?m?z oldu ama Volkan'la da hiçbir zaman sayg? çerçevesinin d???na ç?kmad?k.Volkan'a kar?? bir sayg?m ve güvenim vard?.Sürekli çocuklar?ndan bahsediyordu. Onlar?n yan?na dönmem gerekiyor. ?yi bir baba oldu?unu sürekli kendi de dile getiriyor. O gün bu konu?malar aylarca süregelen konu?malar. Di?er oyuncular?n da duydu?u bildi?i gibi Volkan'?n her haftaki düellolardan önce benim gitme vaktim geldi, ben art?k gitmek istiyorum, çocuklar?m? özledim, çocuklar?ma dönmem gerek, sezonum aç?l?yor benim dönmem gerekiyor gibi bu laflar bahaneler hep a?z?ndayd?.''
''BEN?M G?TMEM GEREK?YOR''
Poyraz, eleme gecesinde ya?ananlar? ?u ?ekilde anlatmaya devam etti:
''Düellodan bir önceki gece de yan?ma geldi. Daha do?rusu ilk ba?ta gece de oyundan önce yan?ma çad?ra geldi. Biz bir tart??ma ya?am??t?k. Say?dan dolay? bir problem ya?am??t?k ben de sinirlenip çad?ra dönmü?tüm. Çad?ra gelip bak Poyraz bu son oyunumuz. Gel beraber son oyunumuzu oynayal?m. Sende biraz hakk?m varsa a?abeyini k?rma gel oynayal?m dedi. Sonra insanlar gittikten sonra beni yan?na çekti, dedi ki ak?am seninle konu?mak istedi?im özel bir konu var. Biz ak?am ba? ba?a kalal?m dedi. Ben de tamam a?abey dedim. Sonra kampta yan?ma geldi konu?tuk. Poyraz, benim gitmem gerekiyor, benim vaktim doldu, ben burada yapaca??m? yapt?m, kendimi kan?tlad?m.Duru?umu, karakterimi gösterdim. Çocuklar?m benim burada neler yapt???m? gördü. Burada sana elenmek benim için gururdur. Ben kesinlikle Sedat'a elenmek istemiyorum. Onun bütün derdi de Sedat'a elenmemekti. Bu da benden hiçbir ?ey götürmez. Sana elenmek benim için bir gururdur dedi. Ben bu oyunda ezici bir ma?lubiyet almak istemiyorum. Senin ne kadar iyi oldu?unu biliyorum, senin daha finale kadar yolun var. Sen son 4'e gideceksin. Benim burada i?im bitti o yüzden bu oyunu sana b?rakaca??m.Ama ben iyi gözükmek istiyorum, çocuklar?m?n gözünde de sava?arak gitmi? gözükmek istiyorum. Beni burada a??r ma?lubiyet alm?? ?ekilde görmelerini istemiyorum.''
Kaynak ; Milliyet