Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.Mayıs.2023   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Tayyar Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Adnan Polat’ın Kızına Yunan Düğünü



ADNAN POLAT'IN KIZINA YUNAN DÜĞÜNÜ

Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat’ın kızı Eda Polat, Yunan Dimitris Ginosatis ile evlendi.

Eda Polat, Yunan adası Mikonos’ta tanıştığı ve iki yıldır flört ettiği Dimitris Ginosatis ile Yunanistan’ın bir başka gözde tatil beldesi Costa Navarino’da evlendi. Düğün, önceki gün Olive Yard’da yapıldı. Törene Türkiye ve Yunanistan’ın yanı sıra Avrupa ve Amerika’dan da davetliler katıldı. Yaklaşık 500 davetli, nikâhın ardından Kalamata Otel Romanos’ta yapılan düğün partisinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Düğünden bir gün önce konuklarını Flame Bar’da kokteylle karşılayan çift, törenin ertesi günü de sahilde brunch daveti verdi.
Düğün tatilcileri
Emine Boyner’le Ali Kürşat’ın düğününe katılan iş dünyasının ünlü isimleri, törenin ardından Ayvalık ve Cunda Adası’nda tatil yaptı. Serdar Cümbüş eşi Şule Zorlu Cümbüş ve çocuğuyla teknede deniz ve güneşin tadını çıkarırken, Oya Eczacıbaşı ve Mustafa Taviloğlu da Cunda Adası’nın çarşısı-
nı dolaşırken görüntülendi.

‘5 Oda’da son günler
Ali Sayar’ın işlettiği, Türkbükü’ndeki 5 Oda Otel, bu yaz ünlülerin buluşma noktası haline geldi. Kahvaltısıyla da meşhur olan, Sayar’ın DJ’lik yaparak konuklarını eğlendirdiği otel, 15 Eylül’de sezonu kapatıyor.
Denizden geldi havadan gitti
Koç Ailesi, Emine Boyner’le Ali Kürşat’ın düğününe katılmak için gittikleri Ayvalık’tan geçtiğimiz gün ayrıldı. Cunda Adası’nın en güzel koylarından Ortunç Koyu’nda Caressa K adlı teknelerinde görüntülenen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, eşi Caroline Koç ve çocukları, İstanbul’a helikopterle döndü. Aile daha sonra Eda Polat’la Dimitris Ginosatis’in düğünü için Yunanistan’a gitti.
Balayı yerine okula gidecekler
Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı ile Figen Çarmıklı’nın oğulları Gürhan Çarmıklı, geçtiğimiz akşam Ankara’daki Sheraton Otel’de düzenlenen düğün töreniyle Duygu Yüceer’le evlendi. Nikâhını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı çiftin şahitliğini Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, damadın amcası Nurettin Çarmıklı ve Yenigün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün yaptı. Çift, balayı yerine Columbia Üniversitesi’nde İşletme master’ı yapmak için New York’a gidecek.
Sezonu kapattı
Billionaire Club, yaz sezonuna veda etti. Palmali Şirketler Grubu’na bağlı Palmarina Bodrum’da hizmet veren mekân, sezonu geçtiğimiz hafta sonu ünlü top model ve DJ Cristina Canhos’un performans sergilediği partiyle kapattı.

2012 yaz sezonunda Bodrum’un en çok tercih edilen gece kulüplerinden olan Billionaire Club, son gecesinde de yüzlerce kişiyi ağırladı.

Sabahın ilk ışıklarına dek süren kapanış partisine Elif-Okan Tapan, Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya, Alp Taşkent, Aslıhan-Ömer Abacı ve Levent Kızıl’ın da aralarında olduğu birçok ünlü isim katıldı.
  Alıntı ile Cevapla