Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 10:20   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Son dakika... İstanbul'da Üsküdar-Sultanbeyli Metro Hattı'nda seferleri durduran patlama


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]M5 Üsküdar-Sultanbeyli Metro Hattı'nın Ihlamurkuyu İstasyonu'nda, metronun bulunduğu alandaki kablolarda patlama meydana geldi. Patlamanın ardından oluşan duman istasyona yayıldı.

SEFERLER DURDU

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, metro seferleri durduruldu.

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ

Ihlamurkuyu İstasyonu'nda metro bekleyen yolcular, yoğunluk oluşturdu. Yolcular, görevliler tarafından tahliye edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DURAKLARDA YOĞUNLUK

Yaşanan arıza nedeniyle metro hattının bazı duraklarında da yoğunluk yaşandı.

İLK AÇIKLAMA

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "M5 Üsküdar-Sultanbeyli Metro Hattı'nda teknik bir arıza nedeniyle seferler Üsküdar-Çakmak ve İmam Hatip Lisesi-Sultanbeyli istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Galatasaray'da Okan Buruk'un Barcelona planı! Osimhen ve Lemina kararı 'TRENDE BİRDEN PATLAMA OLDU'

Trendeki yolculardan Hafize Zeynep, "Biz trendeydik. Birden patlama sesi oldu. Ne olduğunu anlayamadık. Duman çıktığını gördük. İstasyondakiler sıkıştı. Biz de acil butonuna bastık ama kapılar açılmadı. Biz de mandalı kendimiz aşağı çekerek çıktık. Sonra itfaiye geldi. Hiçbir şekilde bizi çıkarmaya gelen olmadı. Biz kendimiz çıktık. Seferler durdu. Belki bugün açılmayabilir" dedi.

Etimesgut Belediyesi'ne operasyon: Çok sayıda kişi gözaltına alındı


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla