[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Kandilli Sahili’nde bulunan yaklaşık 200 yıllık Kazasker Necmettin Efendi Yalısı’nda korku dolu anlar yaşandı.
Boğaz turu yaptığı belirtilen yolcu vapuru, henüz bilinmeyen nedenle yalıya doğru sürüklendi.
ÖNCE YATA, ARDINDAN YALIYA ÇARPTI
Kontrolden çıkan vapurun önce yalı önünde bulunan yata, ardından tarihi yalıya çarptığı belirtildi. Kazanın ardından yalının rıhtımında büyük hasar meydana geldi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] DERİN MERMERCİ’DEN SERT TEPKİ
Olayın ardından yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan sosyetenin tanınan isimlerinden Derin Mermerci, büyük korku yaşadığını söyledi.
Derin Mermerci'nin Boğaz'daki yalısına yolcu vapuru çarptı!
'ÇOCUKLARIM KORKUNÇ BİR TRAVMA YAŞADI'
Mermerci, "Hiç böyle bir şey yaşamadım, ellerim titriyor. Dava açacağım benim çocuklarım bu evde korkunç bir travma yaşadılar. Rıhtımımı yok ettiler." ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.
KARAKOLA GİDEREK İFADE VERDİ
Kazanın ardından karakola giderek ifade veren Mermerci, yaşananlarla ilgili hukuki süreç başlatacağını açıkladı. Mermerci, "Ben evde yatmak üzereyken tekne geliyor. Ben geliyorum karakolda ifade vermeye. Bu arada bizim polisimizin üstüne yok. Muhteşemler. 14 dakikada falan geldiler." dedi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KAZA ANI KAMERADA
Yolcu vapurunun yalıya çarpma anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde vapurun kontrolsüz şekilde önce yata çarptığı, ardından yalının bahçe bölümüne doğru ilerlediği görüldü.
Saldırılarda ‘sosyal bulaşma’ riski: 13 gün tehlikesi
'YALI HAYATI HERKESİN SANDIĞI KADAR İYİ DEĞİL'
Derin Mermerci daha önce verdiği bir röportajda şunları söylemişti: "Yalı hayatı herkesin sandığı kadar iyi değil. Babamın bana bıraktığı yalıda sürekli bir sorun çıkıyor. Tek avantajı, direkt tekne ile karşıya geçebilmem."
19'UNCU YÜZYILDAN KALMA TARİHİ YALI
Üsküdar Vaniköy'de Boğaz'ın kıyısındaki Kazasker Necmettin Efendi Yalısı'nın 19'uncu yüzyıldan kaldığı ve uzun yıllardır Mermerci ailesiyle anıldığı belirtiliyor. Tarihi yapının tapusunun Derin Mermerci'nin üzerine olduğu biliniyor.
Haber İçi Banner
Kaynak ; Milliyet