Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 17:20   #1
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çifti otobüsüne davet etti


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Samsun Şehir Hastanesi'nin açılış törenine katılmak üzere hava yoluyla Samsun'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kara yoluyla kent merkezine geçerken Tekkeköy ilçesinde vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı. İlçe girişinde toplanan kalabalık, otobüsle alandan geçen Erdoğan'a sevgi tezahüratlarında bulundu.

Yunan basınında, 'Aşil Kalkanı' krizi! 'ABD dahi sistemi satın almadı' Kalabalığın arasında bugün dünyaevine giren Mustafa Kılıç ve Mervegül Yılmaz çifti de yer aldı. Kuaför salonundan çıktıktan sonra düğün salonuna gitmek yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için ilçe girişine gelen gelin ve damat, Erdoğan'ın ilgisiyle büyük bir heyecan yaşadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çifti otobüsüne davet etti. Otobüste bir süre gelin ve damatla sohbet eden Erdoğan, geline hediye takıp çifte mutluluklar diledi. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a incir ve Samsunspor forması da takdim edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hayatlarının en özel gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirten gelin ve damat, yaşadıkları heyecanı paylaştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'de darbeler defteri kapandı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla