Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 07:21   #1
Rubix Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Cihan ve Alya yüzleşiyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kanal D’nin üçüncü sezonu merakla beklenen dizisi ‘Uzak Şehir’den yeni tanıtım yayınlandı. Gerilimi yüksek sezon finaliyle izleyicileri birçok soru işaretiyle baş başa bırakan yapımın fragmanında, düğün gününün ardından ülkeyi terk eden Alya (Sinem Ünsal) ile Cihan (Ozan Akbaba) karşı karşıya geliyor.

İkili arasında yaşanan yüzleşme, düğünü terk eden Alya’nın Cihan’a geri döndüğünü ancak beklediği karşılığı alamadığını gösteriyor.Oğlunu öldürdüğü gerekçesiyle hapse giren Sadakat (Gonca Cilasun) ile onu ziyarete giden Alya arasında geçen diyalog duygu dolu anlara sahne oldu. Sadakat’in, “Beni evlat katili yaptın” sözü tüyleri diken diken ederken, Alya’nın, “Cihan’ın aldığı her nefes için ben size minnettarım” cümlesi duygu fırtınası estirdi. Kocası Şahin’i (Alper Çankaya) kaybeden Nare’nin (Sahra Şaş) cenazedeki perişan hâli ise kalpleri sızlattı.

AyNa Yapım imzalı ‘Uzak Şehir’, üçüncü sezonuyla yarın akşam saat 20.00’da Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak ; Milliyet