Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 17:23   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
AK Partili Mustafa Şen'den yeni anayasa mesajı: 1 Ekim itibarıyla hız vereceğiz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ programı kapsamında geldiği Bingöl’de düzenlenen toplantıya katıldı. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya ayrıca AK Parti Bingöl milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven ve davetliler katıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fazla mesai hesabı değişti! Yargıtay'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren emsal karar'1 EKİM İTİBARIYLA ANAYASA ÇALIŞMALARINA HIZ VERECEĞİZ'

Şen, burada yaptığı konuşmasında yeni anayasa çalışmalarına 1 Ekim itibarıyla daha fazla hız vereceklerini belirterek, “Bingöl, 12 Eylül faşistlerinin anayasasına yüzde 82 oranında 'Hayır, böyle anayasa olmaz' diyerek cevap vermiş bir şehir. Bugün o gurur gününü yaşıyor. Böyle bir günde Bingöl'de bulunmak benim için büyük bir mutluluk ve gurur vesilesi. O 'Hayır' diyen eller dert görmesin. Biliyorsunuz bir zamandır Meclis Başkanımız yeni anayasa için ön hazırlık çalışmalarını yürütüyordu. Biz de o sırada terörle mücadele bağlamında Terörsüz Türkiye Komisyonu olarak çalışıyorduk. İnşallah 1 Ekim itibarıyla milletvekillerimizle birlikte bu anayasa çalışmalarına daha fazla hız vereceğiz. 'Terörsüz Türkiye' meselesi son zamanlarda en çok mesai harcadığımız iş oldu ve Allah'ın izniyle bunu başardık. Komisyonumuz, Meclis’te 8 ay boyunca çalıştı; her parti kendi raporunu ve ayrıca bütün partiler ortak komisyon raporunu hazırlayıp yayınladı. Teröre karşı mücadele vermiş bir devletin ve milletin raporunun nasıl olduğunu görmek için Meclis’in sitesinden bu raporu okumanızı tavsiye ederim” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son dakika... 'Vanlı Kara Haydar'ın düğünündeki altınlar bulundu‘SEÇİMLER 2028'DE ZAMANINDA YAPILACAK’

Şen, devletin kimseyle pazarlık yapmadığını ifade ederek, “Bazen bunu eleştirenler oluyor. 'Siz ne pazarlık yaptınız?' diye soranlar var. Devlet kimseyle pazarlık yapmaz. Hele ki milletin iradesiyle seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ve Başkomutandan bahsediyorsak, pazarlık söz konusu olamaz. Teröristle pazarlık yapılmaz ama bu meselenin çözülmesi ve daha fazla can kaybının yaşanmaması için adımlar atılır. Eleştirenlere 'Sizin öneriniz ne?' diye sorduğumuzda ise hiçbir cevap alamıyoruz. Düşünün; Hakkari'de bir anne oğlunun mezarı başında dua ediyor, bir başka anne Trabzon'da oğlunun mezarı başında dua ediyor. İkisi de aynı Fatiha'yı, aynı İhlas Suresi'ni okuyor. Bir anne, 'Benim bir oğlum dağda, bir oğlum askerde. Bir oğlum öbür oğlumu vuracak diye uyuyamıyorum, bu işi bitirin' diyorsa, meseleye o annenin yüreğinden bakmak gerekir. Bütün annelerin gözyaşlarının rengi aynıdır. ‘Diyarbakır Anneleri’nden bir anne bana, çocuğunun okuldan alınıp örgüte teslim edildiğini söylemişti. O gün bu işin bitmesi gerektiğine dair kendime söz verdim. Çok şükür bugün bu gerçekleşiyor. Sizlerden ricam, ortamı zehirlemek ve zihinleri bulandırmak isteyenlere izin vermeyiniz. Biz bu mücadeleyi gençlerimiz ve çocuklarımız ölmesin, yaşasın diye veriyoruz. Yakın zamanda PKK'nın Suriye kolu da kendisini feshetti. Terörün tamamen bitmesi sizlerin göstereceği güçlü iradeye bağlıdır. Cumhurbaşkanımız dünyadaki zalimlere karşı dik durabiliyorsa, bu gücünü önce Allah'tan, sonra da milletin iradesinden ve sağlam teşkilat yapısından almaktadır. Seçimler 2028'de zamanında yapılacaktır. Bizler AK Parti ve teşkilatlar olarak sürekli sahadayız ve milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Haber İçi Banner
Kaynak ; Milliyet