Tekil Mesaj gösterimi
Alt Bugün, 20:20   #1
Rubix Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Gül Onat'tan Serhat Kılıç'a duygusal veda! 'Yüreğim çok acıdı'

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Birçok yapımda yer alan başarılı oyuncu Serhat Mustafa Kılıç, 5 Eylül'de İstanbul'daki evinde kız arkadaşı tarafından ölü bulunmuştu. Kılıç’ın ani ölümü, ailesi başta olmak üzere sevenlerini ve sanat camiasından meslektaşlarını hüzne boğdu.

Gözü gibi sakınıyor! İrem Helvacıoğlu kızı Sora'nın yeni halini paylaştı İstanbul Kağıthane'deki evinde ölü bulunan oyuncu Serhat Kılıç, Ankara'da kılınan cenaze namazının ardından 8 Eylül'de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İstanbul'da hayatını kaybeden oyuncu Serhat Kılıç'ın cenazesi, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen anma töreninin ardından Ankara'ya getirildi. Kılıç için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene, Kılıç'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, oyuncu arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Kılıç'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

51 yaşında vefat eden Kılıç'ın ani ölümü meslektaşlarını derinden sarstı. Usta sanatçı Gül Onat, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile üzüntüsünü dile getirdi.

''NUR İÇİNDE YATSIN''

Onat, paylaşımında ''Serhat Kılıç'ı kaybettiğimizi öğrendim. Öğrendiğimden beri de kahroldum. Nur içinde yatsın. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Gerçekten yüreğim çok acıdı'' diye konuştu.

Yeni rotası İzlanda oldu! Ebru Şahin pozlarıyla tam not aldı

Kaynak ; Milliyet