[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ekran yolculuğuna bu akşam başlayacak olan Haysiyet’in yıldızlarından Doğukan Güngör, heyecanını paylaştı.
“İÇİMİZE SİNEN BİR İŞ OLDU”
Birbirine taban tabana zıt iki ailenin çatışmasını ve bunun tam ortasında filizlenen imkansız bir aşkı anlatan diziye olan inancını vurgulayan ünlü oyuncu şöyle konuştu: Haysiyet için uzun bir çalışma fırsatı buldum. İçimize sinen bir iş oldu. Karakterin de oldukça içindeyim. Yolculuk ilerledikçe daha da oturacağını düşünüyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] AŞKI MI, HAYSİYET’İ Mİ SEÇECEK?
Diziye adını veren haysiyet kavramının Mehmet’in kutsalı olduğunu belirten Doğukan Güngör, “Mehmet hedefleri ve idealleri olan; ancak bu uğurda kendi doğrularını çiğnemeyen bir adam” deyip ekledi: Mehmet, yaşadığı zor şartlardan hem kendisini hem de ailesini kurtarmaya çalışırken bir kadına âşık oluyor. Karşısına çıkan tüm engellere rağmen hedeflerinin peşinden giderken kendinden ödün vermiyor. Aşkı yaşadıktan sonra ise hepimiz gibi onun da bütün kimyası değişiyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “MEHMET BENDEN DAHA TUTKULU”
Doğukan Güngör, Mehmet’i, “Benden daha inatçı. Ben de hırslı bir insanım ama onun mücadele ettiği şartlar çok daha zor. Bu nedenle benden daha tutkulu” diye tarif etti. Ünlü oyuncu, karakterle kurduğu bağı, “Bu karakter benim için çok özel. Uzun süre üzerinde çalıştım. Şu an burada, onun ete kemiğe bürünmüş hâlini görmek büyük heyecan veriyor” diye ifade etti. Güngör, “Siz olsanız aşk mı, aile mi derdiniz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: Aşk çok başka bir şey. Aslında bu iki kavramı birbirinden bağımsız hiç düşünmedim. Ama aşk ve haysiyet her zaman aynı masada oturmayabiliyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU
Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği Haysiyet, güçlü senaryosunun yanı sıra geniş oyuncu kadrosuyla da öne çıkıyor. Dizide Kerem Alışık, Doğukan Güngör, Reha Özcan, Merih Öztürk, Nergis Öztürk, Burak Çelik, Gökberk Yıldırım, Orkuncan İzan, Asır Gündoğdu, Aybüke Yılmaz, Elifcan Ongurlar, Berfin Kıymaz, Nizam Namidar, Gülçin Hatıhan, Ayça Varlıer, Ceren Kesim, Ecem Koca, Doruk Miraç Günaydın ve Hilal Kuvvet rol alıyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BU AKŞAM KANAL D’DE
Süreç Film imzalı Haysiyet, ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Kaynak ; Milliyet