[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Hazreti Muhammed'in dünyaya gelişi dolayısıyla hicri takvime göre rebiülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen kandilde Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, Sultanahmet, Fatih, Süleymaniye ve Eyüp Sultan gibi camilerde akşam vakti yoğunluk yaşandı.
Camiye gelen vatandaşlar, çeşitli coğrafyalarda zulüm gören Müslümanlar ile Türkiye'nin birliği ve beraberliği için dua etti, Kur'an-ı Kerim okudu.
Anadolu Yakası'nda bulunan Büyük Çamlıca Camisi'ne "Mevlid Gecemiz Mübarek Olsun" yazılı mahya asıldı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Vakıflar Genel Müdürlüğü ekipleri, Fatih, Eyüp Sultan ile Sultanahmet camilerinde yapılan özel programların ardından şerbet dağıttı.
Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ilahiler okunup dualar edildi.
Duaların ardından hep birlikte yatsı namazı kılındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajı
Kaynak ; Milliyet