SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 24-06-26, 12:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yüzgecine parke taşı bağlanan deniz kaplumbağası ölü bulundu: İnsanlık dışı bir olay


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Pamucak Sahili'ndeki bir büfede çalışan Ufuk Alaca, dün saat 14.00 sıralarında kıyıda hareketsiz duran bir deniz kaplumbağası olduğunu fark etti. Sol yüzgecine parke taşı bağlanmış ölü deniz kaplumbağasını kumluk alana çıkaran Alaca, durumu EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü'ye bildirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Pamucak Sahili'ne giden EKODOSD Başkanı Sürücü, yaptığı incelemede 'Chelonia mydas' türü olan yeşil deniz kaplumbağasının vücudunda derin kesici alet izleri tespit etti. Sürücü, olayla ilgili inceleme başlatılması için Sahil Güvenlik Komutanlığı ve ilgili diğer kurumlara da bilgi verdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'BİR ALETLE VURARAK ÖLDÜRMÜŞLER'

Karşılaştıkları tablonun insanlık dışı olduğunu vurgulayan EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü, "Yaptığımız incelemelerde hayvanın üstünde derin bir kesi izi vardı. Muhtemelen bir aletle vurarak öldürmüşler ve daha sonra da yüzgecine bir parke taşı bağlayıp atmışlar. Ama o kilit taşı hafif kaldı galiba çünkü yine denizde sürüklenerek gelmiş. Bu insanlık dışı bir olay. Bunu yapan kişinin ne vicdan ne de duygusunun olmadığını tahmin ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde de Kuşadası'nda sağ arka bacağına parke taşı bağlanan bir caretta caretta'yı amatör balıkçılar kurtarmıştı" dedi. (DHA)






Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık