SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-05-26, 19:37   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Mutlak butlan kararı sonrası CHP önünde hareketlilik sürüyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]CHP'li Emir, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Muharrem İnce ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, CHP Genel Merkezi'ne girişlerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Emir, kararı yanlış bulduklarını ve kabul etmediklerini söyleyerek "Baba ocağındayız, buradayız, milyonlarla birlikte direnişe devam ediyoruz." dedi. Karara ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) itiraz başvurusunda bulunduklarını aktaran Emir, "Bize bu mazbataları veren YSK'dir. Bu kongreler YSK'nin gözetimi ve denetiminde yapılmıştır. Dolayısıyla YSK, eğer bundan sonra varlığına devam edecekse kendi kararlarının devamı niteliğinde bir kararla bu hukuksuzluğa anayasal düzeyde bir son vermelidir." diye konuştu.

İlginizi ÇekebilirCHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, YSK'nin, CHP'nin ilgili kongrelerine ilişkin kararlarını anımsatarak "YSK'nin kararları herhangi bir üst mahkemeye gitmez, tartışılmaz. YSK, onay makamıdır. YSK'yi yok sayan bu anlayış Türkiye'de siyasetin bittiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Mahkemenin kararıyla tedbiren CHP Genel Başkanlığı görevine iade edilen Kemal Kılıçdaroğlu'na da seslenen Enginyurt, "Sayın Kılıçdaroğlu bu kararı tanımamalı. Nasıl Aylin Nazlı Aka 'ben Kadın Kolları Genel Başkanlığını kabul etmiyorum' diyorsa, nasıl Gençlik Kolları Genel Başkanı 'ben kabul etmiyorum' diyorsa Sayın Kılıçdaroğlu da kabul etmemeli." değerlendirmesinde bulundu.

Enginyurt, ayrıca Özgür Özel'in yanında olduğunu ve alacağı karara saygı duyduğunu da sözlerine ekledi.

Muharrem İnce ise bütün partililere itidalli davranma çağrısında bulunarak "Savaş meydanlarında kurulmuş partiyi, mahkeme salonlarında dizayn ettiremeyiz. Biz çok badireler atlattık. Darbelerle partimiz kapatıldı, mallarına el konuldu. Bunların hepsinden geçtik, bunu da geçeceğiz." dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de "mutlak butlan" kararından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek "CHP ne badireler atlattı. İhtilaller, sıkı yönetimler gördü, kapatıldı ama hepsinden dimdik ayakta çıkmayı başardı, yine başaracağız." diye konuştu.

Öte yandan, BAM 36. Hukuk Dairesi'nin, CHP kurultay davasıyla ilgili aldığı tedbir kararının ardından siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin heyetleri, Özgür Özel'e ziyarette bulundu.

Özel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, KESK Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak ve HAKSEN Genel Başkanı Ayhan Çivi ile ayrı ayrı görüştü.

Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı: Mahkeme kararı ile göreve başladı, iktidar için kendisine güveni tam
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık