ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Bitlis'te kontrolden çıkan minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/85745-bitliste-kontrolden-cikan-minibus-sarampole-devrildi-cok-sayida-yarali-var.html)

aSpeNDos 18-05-26 18:22

Bitlis'te kontrolden çıkan minibüs şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Van'dan yola çıkarak Bitlis'in Hizan ilçesi üzerinden Bahçesaray'a giden İ.B. yönetimindeki21 TJ 211 plakalı minibüs, Bitlis-Hizan kara yolu Yolalan beldesi mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Ambulanslarla Hizan ve Tatvan ilçelerindeki hastanelere kaldırılan yaralıların, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Köyde zincirleme facia! 5 kişi tek tek ölüme indi, sadece 2'si kurtuldu
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 08:39. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ

LiveSocial VB NGV1.0.3 - by NETGUC