SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 13-05-26, 13:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Belçika Savunma Bakanı Francken: Türkiye bizden çok ileride


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Belçika Savunma Bakanı Theo Francken, Savunma Sanayii Başkanlığı'nda gerçekleştirilen"Türkiye-Belçika Savunma Sanayi Günü" etkinliğinde söz aldı. Birçok iş planı ve fırsatı olan girişimcilerle dolu bir odada bulunduklarını vurgulayan Francken, bugün yapılması gereken en önemli şeyin ağ kurmak olduğunu söyledi. Francken, dış ticarette, kendisi için en önemli şeyin "bağlantılar ve sözleşmeler" olduğunu ve söz konusu bağlantıların bugün burada bulunduğunu dile getirdi.

Belçikalı Bakan, "Bu akşam bazı sözleşmeleri imzalayacağız. Evet, sanırım 7 veya 8 tane. 1 veya 2 tanesi beklemede. Bu gece bir metin ve ortak bir zemin bulup bir anlaşma imzalayacağımızı umuyorum. En önemlisi bu." dedi.

İlginizi ÇekebilirFrancken, üç yıl önce NATO Parlamenter Asamblesi (PA) ile birlikte Baykar'ı ziyaret ettiğini hatırlatarak, şunları kaydetti: "Baykar'da gördüklerim, tüm o yetkinlikler, yeni teknolojiler, inovasyon, AR-GE çalışmaları, azim ve büyüme benim için akıl almazdı. Belçika'ya dönerken meslektaşlarıma şöyle dedim; 'Geçen hafta gördüklerim gerçekten etkileyiciydi. Türkiye bizden çok ileride, çok önde ve biz de hızlanmalıyız. Biz de ordumuzu, silahlı kuvvetlerimizi modernize etmeli ve daha insansız yeteneklere, inovasyona, silahlı kuvvetlerimizin adaptasyonuna doğru bir değişim yapmalıyız. Burada yaptıkları bu. Bizim de yapmamız gereken bu.'"

Bu nedenle Savunma Bakanı olduğu dönemde ilk yaptığı şeyin dünyanın ilk "dron generalini" atamak olduğunu anlatan Francken, "Belçika, silahlı kuvvetlerimizi savunma konusunda güçlendiriyor. Bütçemizi yüzde 60 artırıyoruz. Tüm NATO müttefikleri arasında en büyük artışı biz gerçekleştiriyoruz. Ve gelecekte daha da fazlasını yapacağız." diye konuştu.

Francken, birçok fırsatın bulunduğunu ve bunları bugün değerlendirmeye başlamayı umduklarını vurguladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"SAVUNMA SANAYİMİZ İÇİN TARİHİ BİR ZİYARET"

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün de burada yaptığı konuşmada, iki ülkenin savunma sanayileri ile güçleri ve yetenekleri arasında başlayan dostluğun önemine dikkati çekti. Görgün, bu işbirliğinin hem ülkelerin kendi ihtiyaçları hem müttefikler hem de mümkün olduğunca üçüncü pazarlar için bir araya getirilebileceğini anlattı. Konunun ilk olarak her iki tarafın da yer aldığı bir NATO Zirvesi'nde görüşüldüğünü aktaran Görgün, burada karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğuna işaret etti.

Belçika Savunma Bakanı Francken'den Baykar ziyareti! 'Her zaman bir adım öndeler'Görgün, Belçika Savunma Bakanı Francken'in IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nı ziyaret ettiğini hatırlattı. Francken'in temaslarını sadece fuarla sınırlı tutmayarak Ankara'ya geldiğinin ve savunma sanayisi şirketlerini de incelediğinin altını çizen Görgün, "Elbette, majestelerinin ve Belçika'dan gelen bu büyük heyetin ziyareti, aslında savunma sanayimiz için tarihi bir ziyarettir. Her iki tarafın da bu ziyarete katkı sağlayacağına ve iki ülke arasındaki ilişkileri bir sonraki seviyeye taşıyacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

14 maddelik ‘yasak’ listesi yayınlandı! Aşiretlerin 'kadın' kararı tepki çekti... Kural ilk düğünde delindiAnkara'da temaslarda bulunan şirketlerin ve iş insanlarının ilgili ve yüksek motivasyona sahip olduğunu vurgulayan Görgün, şöyle devam etti: "Üstelik sadece 7-8 sözleşmeyle de sınırlı değiliz; platform seviyesinden sistem ve alt sistem seviyesine kadar her düzeyde işbirliğine açığız. Türkiye'de savunma sanayisi için çalışan 4 binden fazla şirketimiz bulunuyor. Bu sebeple her alanda pek çok çözüme sahibiz. Benzer şekilde, Brüksel'in de çok güçlü bir kabiliyeti var. Eminim ki bu ziyaret sayesinde, NATO Zirvesi ve Savunma Sanayii Forumu öncesinde resmileştirip duyuracağımız daha pek çok yeni gelişmemiz olacak."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Görgün, konuk bakanlara ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) olarak sonuçları görmeyi, analiz etmeyi ve en büyük katkıyı sağlamayı umut ettiklerini sözlerine ekledi.

Pakistan’dan dikkat çeken Türkiye açıklaması! 'Savunma anlaşması Ankara’yı da kapsayabilir'


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık