ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Kapanıyor! (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/8482-zaman-gazetesi-ve-cihan-haber-ajansi-kapaniyor.html)

Squad 05.Mayıs.2016 17:34

Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Kapanıyor!
 
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf6694225.Jpeg

Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı'nında içerisinde bulunduğu Feza Yayın Grubu'na ait tüm medya şirketlerine kapatma kararı alındı. Söz konusu karar kısa zaman sonra uygulanmaya başlanacak. Detaylar Kamupersoneli.net adresinde.


Kısa zaman önce Kayyım ataması yapılan Zaman gazetesi'ni, Zaman gazetesi'nin internet sitesini, Cihan Haber Ajansı ve Küre Tv'yi içerisinde barındıran Feza Yayın Grubu'nun tüm medya şirketlerine kapatma kararı alındı.

Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansınında bağlı bulunduğu Feza Gazetecilik Aş.'ye Avukat Tahsin Kaplan, Avukat Metin İlhan ve Sezai Şengönül kayyım olarak atanmıştı. Kayyım atamasının hemen ardından Türkiye'nin en eski ve en büyük internet haber sitelerinden birisi olan zaman.com.tr'nin tüm arayüzü ve veritabanı silinmişti.

Kısa süre önce atanan Kayyum heyeti Zaman Gazetesi, Zaman.com.tr, Cihan Haber Ajansı ve Küre Tv'ninde aralarında bulunduğu Feza Yayın grubu'na ait tüm medya şirketlerine kapatma kararı aldı.

Kapatma kararının 15 Mayıs 2016 tarihi itibariyle geçerli olacağı öğrenildi. Bilindiği gibi daha önce ipek grubuna ait kanaltürk, bugün tv, bugün gazetesi, millet gazetesi ve Kanaltürk radyo'da mart ayının başında kapatılmıştı.


Forum Saati: 19:35. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ