SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 28-04-26, 12:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Duvar deliğinden çıktılar, mahalleyi sardılar! Çocukların attığı taşlar arıları kızdırdı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Hatay'da 2 katlı binanın giriş katındaki duvarda bulunan delikten içeri girerek yuva yapan bal arılarını, yuvaya taş atan çocuklar kızdırdı. Kısa süreliğine kızgınlaşan ve kalabalık şekilde uçuşan arılar mahalleliyi tedirgin etti.

İlginizi ÇekebilirAntakya ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan iki katlı binanın alt katına bal arıları oğul attı. Bal arıları, duvar üzerinde açık olan delikten içeri girerek keşfettikleri yuvalarını yaklaşık 3 yıldır kullanıyorlar. Mahallelinin alışkın olduğu bal arıları, geçtiğimiz günlerde çocukların deliğe taş atmaları üzerine kızgınlaştılar. Kısa sürede sokağı saran ve vatandaşları tedirgin eden arılar, bir süre sonra normale döndüler. Bal arılarının sakinleşerek yuvalarına dönmeleriyle mahalleli rahat nefes aldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ANTAKYA’DA DUVARA YUVALANAN ARILAR TEDİRGİNLİK YARATTI

Bal arılarının yuvalarına taş atıldığında kızgınlaştığını ifade eden Necmettin Karakuş, "Burası Aydınlıkevler Mahallesi ve bunlar zararsız bal arılarıdır. Bal arısı, deli arı değil. Bal arısı zararsızdır, kimse zarar vermesin. Yazık günahtır. Bu delik önceden yoktu. Ben daha yeni tespit ettim ve gördüm.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu deliği daha önce görmedik böyle bir şey yoktu. Komşularımız onlara duyarlı olsunlar. Mahalle biraz tedirgin olmuş ama hiçbir zararı yok. Kimseyi sokma falan olmadı. Deli arılar zararlıdır. Onlar soktuğu zaman çok acıtır ama bal arılarında öyle bir şey olmaz inşallah.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bunlar bir de yavru, yeni yavru daha yeni gelmişler. İnşallah komşularımız da görür de bir şey yapmazlar. Korkmaya gerek yok çok şükür. Arıların olduğu deliğe taş falan attıkları zaman tabii biraz da tedirgin oluyorlar. O bakımdan yapmasınlar böyle bir şey. Yazıktır yani günahtır" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"BU ARILAR HER YIL BURAYA GELİR, OĞUL YAPAR"

Bal arılarının her yıl aynı noktaya geldiklerini ama herhangi bir sokma olayının olmadığını söyleyen Şahin Selçuk ise, "Bu arılar her yıl buraya gelir, oğul yapar. Herhangi mahalleliye bir zararı veyahut çocukları sokma olayı yoktur. Ben 3 yıldır bu arıları burada görüyorum ve herhangi bir sıkıntı yok. Mahalleye bir zararı yok. Sosyal medyada abartılmış, öyle bir şey yok. Benim evim de burada zaten. Ben bu arıları her yıl burada görüyorum, kimseyi de sokmadı. Bu bal arısı, bu sıcaklarda oğul yapar ve kızışır. Kızıştığı zaman bir delik bulduğu zaman oraya hepsi toplanır. Bir gün, iki gün ondan sonra bu arı çeker gider" ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son dakika... 5 ili kapsayan 7'lik deprem çemberi! 'Bizi sıkıştıran levhalar var'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık