ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Üsküdar'da aile katliamı! Tartıştığı anne ve babasını öldürüp intihar etti (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/81497-uskudarda-aile-katliami-tartistigi-anne-ve-babasini-oldurup-intihar-etti.html)

aSpeNDos 22-04-26 21:37

Üsküdar'da aile katliamı! Tartıştığı anne ve babasını öldürüp intihar etti
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, Küçüksu Mahallesi Millet Caddesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, D.I. ile annesi B.I.(67) ve babası H.I.(67) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

İlginizi ÇekebilirTartışmanın büyümesi üzerine silahını çıkan D.I. önce anne ve babasına ateş etti, ardından aynı silahla intihar etti. Çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde olayda 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU MORGUNA KALDIRILDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından olayda hayatını kaybeden D.I., B.I. ve H.I.'nın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber Detay Görsel SliderAğrı'da 4.3 büyüklüğünde deprem! AFAD ekipleri bölgede: Köylerde bazı evlerde hasar oluştuSon dakika... Meteoroloji ve AKOM saat verdi! İstanbul dahil kritik uyarı: Balkanlardan geliyor
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 04:45. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ

LiveSocial VB NGV1.0.3 - by NETGUC