ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar'dan CHP Genel Başkanı Özel'in açıklamalarına tepki (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/81298-ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-acardan-chp-genel-baskani-ozelin-aciklamalarina-tepki.html)

aSpeNDos 21-04-26 17:24

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar'dan CHP Genel Başkanı Özel'in açıklamalarına tepki
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine tepki gösterdi.

Faruk Acar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Kendi ağzından çıkan sözlerden dahi bihaber olan, ne konuştuğunu bilmeyen bu şuursuz ve serkeş anlayış, CHP’deki çapsızlığın en net vesikasıdır. CHP Genel Başkan'ının savrulduğu bu vasıfsızlık, artık bir akıl tutulmasıdır.

İki gündür Filistin'e İsrail diyen basiretsizin ciddiyetsizliği, cahili olduğu diğer konularda da kendisini ne kadar kale almamız gerektiğini açıkça göstermektedir."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: O çirkin ifadelerin yakıştığı yer kendisinin yanıdır[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 06:57. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ

LiveSocial VB NGV1.0.3 - by NETGUC