ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Türkiyeden Haberler (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   DMM’den 'PTT’ye siber saldırı' iddialarına yalanlama (https://forumailem.com/turkiyeden-haberler/81248-dmm-den-ptt-ye-siber-saldiri-iddialarina-yalanlama.html)

aSpeNDos 21-04-26 12:26

DMM’den 'PTT’ye siber saldırı' iddialarına yalanlama
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ- Merkez tarafından yapılan açıklamada, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) sistemlerinde iddia edildiği gibi herhangi bir veri sızıntısı ya da güvenlik açığı tespit edilmediği vurgulandı.

Altın alacaklar dikkat! Piyasalarda ‘ateşkes’ düğümü: Fiyatlar 7.000 TL’yi geçer mi?Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin açıklamaları şöyle;

"Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, "PTT'nin siber saldırıya uğradığı ve veri sızıntısı yaşandığı" yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır.

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) sistemlerinde iddia edildiği gibi herhangi bir veri sızıntısı veya güvenlik açığı tespit edilmemiştir.

Kurumun bilgi sistemleri, hem ulusal hem de uluslararası siber güvenlik standartları ve protokolleri doğrultusunda 7/24 esasıyla korunmaktadır. Vatandaşlarımızın kişisel verilerinin gizliliği, en modern teknolojik altyapılarla ve tam bir titizlikle muhafaza edilmektedir.

Kamuoyunda panik ve güvensizlik oluşturmayı amaçlayan bu tür asılsız paylaşımlara itibar edilmemesi; yalnızca ilgili resmi açıklamaların dikkate alınması önemle rica olunur."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Galatasaray'da Victor Osimhen için son karar verildi! Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisi planı
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 08:35. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ

LiveSocial VB NGV1.0.3 - by NETGUC